CELEBRITIES

Νέο σκάνδαλο: O Corey Feldman είπε το όνομα του παιδόφιλου ηθοποιού που τον κακοποίησε


Αφροδίτη Σακκά

3 Νοεμβρίου 2017

coreyfeldman.jpg

Διαβάστε εδώ: Ο γιος της Mia Farrow και του Woody Allen που αποκάλυψε το μεγαλύτερο σκάνδαλο του Hollywood

Αυτή τη στιγμή, o Feldman προσπαθεί να συγκεντρώσει το ποσό των 10 εκατομμυρίων δολαρίων μέσω μίας crowdfunding καμπάνιας, με τίτλο "Corey Feldman's TRUTH Campaign", καλώντας το κοινό να συμβάλει οικονομικά έτσι ώστε να μπορέσει να γυρίσει μία ταινία σχετικά με το θέμα. Καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής του ως δημόσιο πρόσωπο, ο Feldman ποτέ δεν αποκάλυψε τα ονόματα εκείνων που τον κακοποίησαν ως παιδί. 

Κάτι που άλλαξε, μετά την εμφάνισή του στην εκπομπή The Dr. Oz Show, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Feldman είπε πως ο ηθοποιός John Grissom τον κακοποίησε σεξουαλικά κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '80. Ο Grissom έχει εμφανιστεί μόνο στις ταινίες License to Drive (1988) και Dream a Little Dream (1989), στις οποίες εμφανίστηκε και ο Feldman και ο συμπρωταγωνιστής του, Corey Haim. Όταν κυκλοφόρησε το License to Drive, o Feldman ήταν γύρω στα 17.

Στην αυτοβιογραφία του Feldman που κυκλοφόρησε το 2013, με τίτλο Coreyography, ο ηθοποιός περιέγραψε περιστατικά κακοποίησης, αλλά άλλαξε τα ονόματα των δραστών. Το όνομα του Grissom, ωστόσο, έχει εμφανιστεί σε άρθρα στο internet ως ένας από τους εικαζόμενους άνδρες-δράστες που αναφέρονται στο βιβλίο του Feldman.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.