CELEBRITIES

H Bella Hadid θυμάται τη φορά που τσακώθηκε με τη Kendall Jenner


Αφροδίτη Σακκά

7 Νοεμβρίου 2017

bella.jpg

Διαβάστε εδώ: Η Kendall Jenner στα γενέθλιά της φόρεσε ένα απλό τζιν και μπότες αξίας $10,000

Το μοντέλο ανέβασε μία φωτογραφία στα Instagram stories της, που φαίνεται εκείνη και η Jenner να μαλώνουν μεταξύ τους (με το ηλιοβασίλεμα για σκηνικό, φυσικά). Δεν εξήγησε το πότε ή το γιατί μάλωσαν, αλλά απ' ότι φαίνεται η διαφωνία δεν κράτησε πολύ.

"Αυτή είναι μια πραγματική φωτογραφία που τράβηξε ο @realyboydaniel εμένα και τη KJ να φωνάζουμε η μία στην άλλη," έγραψε η Hadid στη λεζάντα, "αλλά τα ξαναβρήκαμε μετά από 5 λεπτά οπότε όλα καλά."

Η Bella δεν παρέλειψε να δείξει και μερικές από τις πιο αγαπημένες στιγμές τους, ανεβάζοντας μία ακόμη φωτογραφία στα Instagram stories που είναι όλο χαμόγελα. "Εύχομαι να γελούσα με το κορίτσι μου αυτή τη στιγμή," έγραψε.

Επίσης, η Hadid ανέβασε μία σειρά φωτογραφιών στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας ένα μεγαλύτερο μήνυμα: "Kung Fu Kenny. Μπορείς να δώσεις χαρά με αυτό το γέλιο σου όπου κι αν πας και να κάνεις όλον τον κόσμο να χαμογελά μέχρι τα αυτιά! Εύχομαι να ήμουν μαζί σου σήμερα αλλά ξέρω πως θα γιορτάσουμε μαζί σύντομα και οι φίλοι μας θα σε φροντίσουν. Σε αγαπώ! Χρόνια πολλά αγαπημένη μου KaJe."

Αυτό θα πει πραγματική φιλία.

Gallery: Εσείς θα τολμούσατε αυτό το outfit της Bella Hadid;

[gallery-717648]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.