CELEBRITIES

Η εξωσυζυγική σχέση του Richard Avedon με άλλον άντρα


Αφροδίτη Σακκά

14 Νοεμβρίου 2017

043-dpa-7393770.jpg

Διαβάστε εδώ: Πώς μία απιστία ανάγκασε αεροσκάφος να κάνει προσγείωση

Το βιβλίο "Avedon: Something Personal" -γραμμένο απ' την πρώην συνεργάτιδά του, Norma Stevens, και συγγραφέα mSteven M.L. Aronson- περιγράφεται ως "μισόαπομνημονεύματα - μισόβιογραφία" που "αποκαλύπτει τη κρυφή ερωτική ζωή του δύο φορές παντρεμένου Avedon."

Όπως αναφέρει το Page Six, το βιβλίο είχε μείνει εντελώς κρυφό μέχρι τώρα και πρόκειται να κυκλοφορήσει επίσημα στις 25 Νοεμβρίου. Μία πηγή συμπληρώνει πως το βιβλίο συμπεριλαμβάνει και προσωπικές σκέψεις του Avedon για διάφορους celebrities και συνεργάτες, ανάμεσά τους και οι Anna Wintour, το μοντέλο Lauren Hutton, Marella Angelli και τον φωτογράφο Weber.

Το βιβλίο αναφέρει επίσης το ότι η Jackie Kennedy κάποτε του είχε κάνει μήνυση επειδή είχε χρησιμοποιήσει μία γυναίκα που της έμοιαζε σε μία καμπάνια του οίκου Dior, και εκείνος με τη σειρά του, χρόνια αργότερα και για να της υπενθυμίση πως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, δεν δέχθηκε να της δώσει φωτογραφίες με την υπογραφή για να τις βάλει στο βιβλίο της. 

Ο Nichols παντρεύτηκε τέσσερις γυναίκες, συμπεριλαμβανομένης της Diane Sawyer από το 1988 μέχρι το 2014, που πέθανε. Ο Avedon πέθανε το 2004. 

 

Gallery: Jade Baell: Η φωτογράφος που αποδεικνύει τη μοναδικότητα του γυναικείου σώματος

[gallery-715779]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.