CELEBRITIES

H Miley Cyrus δήλωσε πως το να παίζει τη Hannah Montana έκανε "φοβερή ζημιά" στη ψυχολογία της


Αφροδίτη Σακκά

21 Νοεμβρίου 2017

abaca-594459-004.jpg

Διαβάστε εδώ: H Miley Cyrus έκανε τη πιο συγκινητική κίνηση που έχει κάνει ποτέ

Σε μία πρόσφατη συνέντευξη με το CBS Sunday Morning, η Cyrus σύγκρινε το ότι φορούσε περούκα και βαρύ make up για τον ρόλο της ως Hannah Montana ως μία "φυσιολογική" μαθήτρια το πρωί και ξανθιά pop τραγουδίστρια το βράδυ, με το να παίζει στη σειρά Toddlers & Tiaras, μία εκπομπή με παιδιά που παίρνουν μέρος σε διαγωνισμούς ομορφιάς. Αλλά δήλωσε πως τότε δεν είχε καταλάβει το αντίκτυπο που θα είχε στη ζωή της. "Σίγουρα το θυμάμαι ως κάτι καλό. Νομίζω πως το δύσκολο για εμένα ήταν να ισορροπίσω τα πάντα," εξήγησε. "Νομίζω έγινε πιο δύσκολο όταν άρχισα να πηγαίνω σε περιοδείες ως Hannah Montana και ως ο εαυτός μου συγχρόνως." Συνέχισε, γελώντας, "Γι' αυτό πιστεύω πως τώρα κάτι πάει λάθος με 'μένα! Θεωρώ πως ήταν κάτι που μου έκανε σοβαρή ζημιά στην ενήλικη ζωή μου."

Η Cyrus δήλωσε πως εκείνη την περίοδο, ήταν χαρούμενη με την υποκριτική, το τραγούδι και με το να "φοράει λαμπερά ρούχα." "Μου άρεσε να είμαι στη Disney επειδή δεν ήξερα τίποτα άλλο. Ήξερα πως πρόκειται να ζήσω αυτό που ήθελα να κάνω," είπε. "Νομίζω πως τώρα που είμαι μεγαλύτερη, συνειδητοποιώ πως είναι πολλά για ένα παιδί." Αλλά η τραγουδίστρια δεν το μετανιώνει. "Έχω μία φράση εκεί που κάνω yoga. Και λέει, 'Όσο περισσότερο αγαπάς τις δικές σου αποφάσεις, τόσο λιγότερο χρειάζεσαι άλλους ανθρώπους να τις αγαπήσουν. Και έχω μάθει από πολλούς ανθρώπους που έχουν πέσει κάτω το πώς να ξανασηκωθώ, και είμαι εντάξει με αυτό."

 

Gallery: Δείτε ακόμη τις πιο stylish εμφανίσεις της Miley Cyrus με το νέο της look

[gallery-717882]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.