CELEBRITIES

H Jennifer Lawrence μίλησε για τις γυμνές φωτογραφίες της, που είχαν διαρρεύσει


Αφροδίτη Σακκά

21 Νοεμβρίου 2017

abaca-606892-015.jpg

Διαβάστε εδώ: H Jennifer Lawrence ανακοίνωσε αυτό που δεν περιμέναμε

Το 2014, η ηθοποιός ήταν μία από τις εκατοντάδες celebrities των οποίων εκλάπησαν οι προσωπικές τους φωτογραφίες κατά τη διάρκεια μίας παραβίασης του iCloud της εταιρείας Apple. "Όταν συνέβη αυτό με το hacking, ήταν τόσο εξαιρετικά παραβιαστικό που δεν μπορώ καν να το εκφράσω," δήλωσε η ηθοποιός στο Hollywood Reporter.

"Noμίζω πως ακόμα το επεξεργάζομαι," συμπλήρωσε. "Όταν ανακάλυψα πως συνέβαινε, η ασφάλειά μου επικοινώνησε μαζί μου. Συνέβαινε κάθε λεπτό που περνούσε -ήταν σαν απαγωγή με αίτημα λύτρα, κυκλοφορούσαν καινούριες κάθε μία ώρα περίπου."

Ανακαλώντας την κατάσταση, η Lawrence συνέχισε, λέγοντας: "Δεν υπάρχει ούτε ένα άτομο στον κόσμο που να μην μπορεί να δει αυτές τις προσωπικές μου φωτογραφίες. Μπορεί να είσαι σε ένα μπάρμπεκιου και κάποιος να βγάλει το κινητό του και να τις έχει. Αυτό ήταν κάτι αδύνατο να το επεξεργαστώ."

Ένας από τους χάκερς που είχε σχέση με την επίθεση, καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλάκιση, σύμφωνα με το United States Attorney’s Office, ωστόσο, υπήρξε ελάχιστη βοήθεια για τη Lawrence και τα υπόλοιπα θύματα.

"Πολλές γυναίκες επηρεάστηκαν και πολλές από αυτές με προσέγγισαν για να κάνουμε μήνυση στην Apple [ή σε άλλους] -και τίποτα απ' όλα αυτά δεν επρόκειτο να μου προσφέρει ηρεμία, τίποτα απ' όλα αυτά δεν θα μου έφερνε το γυμνό μου σώμα πίσω, ούτε στον Nic [Hoult, πρώην σύντροφό της] για τον οποίον πήγαιναν οι φωτογραφίες. Δεν επρόκειτο να φέρει τίποτα απ' όλα αυτά πίσω."

Η ηθοποιός, που έχει μιλήσει στο παρελθόν σχετικά με την ισότητα στους μισθούς και για το ότι της έχει ζητηθεί να χάσει βάρος για έναν ρόλο, συμπλήρωσε: "Έχω αντικειμενικοποιηθεί, δεν έχω πληρωθεί ίσα, προφανώς, έχω δεχθεί παραβίαση από χάκερ, αλλά δεν υπήρξε κάποιος άντρας που χρησιμοποίησε τη δύναμή του για να με κακοποιήσει σεξουαλικά."

 

Gallery: Δείτε ακόμη τα πιο iconic φορέματα της Jennifer Lawrence στο red carpet

[gallery-717639]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.