CELEBRITIES

Η Katy Perry και ο Weeknd βγήκαν ραντεβού χθες το βράδυ


The Jennettes

22 Νοεμβρίου 2017

abaca-604557-030.jpg

Διαβάστε εδώ: Celebrities που "βρήκαν παρηγοριά" στην αγκαλιά των κολλητών, των πρώην τους

H Pery κράτησε ένα ουδέτερο χρωματικά look, με ένα μπεζ παλτό με κουμπιά, nude γόβες και χρυσούς κρίκους, ενώ ο Weeknd (δηλαδή ο Abel Tesfaye) φόρεσε το κλασσικό του τζιν μπουφάν και μαύρο παντελόνι.

O λόγος για τον οποίο συναντήθηκαν οι δύο τραγουδιστές είναι άγνωστος, ωστόσο, η εμφάνισή τους προκάλεσε φήμες περί ερωτικής σχέσης. Ο Tesfaye χώρισε πρόσφατα με τη Selena Gomez, η οποία τα ξαναβρήκε με τον πρώην της, Justin Bieber, λίγο αφού χώρισε με τον Weeknd. 

Συγχρόνως, έχουν κυκλοφορήσει και φήμες πως ο Weeknd επανασυνδέθηκε με την πρώην του Bella Hadid, αλλά δεν έχουν ρομαντική σχέση. Ακόμα και αν οι πηγές αναφέρουν πως "αγαπούν ακόμα ο ένας τον άλλον," το μοντέλο θέλει απλά να είναι φίλοι για τώρα. Ο Tesfaye επίσης εθεάθη να κρατιέται χέρι-χέρι με την πρώην του Bieber, Yovanna Ventura. Θα μπορούσε άραγε η Perry να είναι το επόμενο ερωτικό του ενδιαφέρον;

Φυσικά, είναι πολύ πιθανό οι δύο τους να συναντήθηκαν απλά για κάποια μουσική συνεργασία. Θυμάστε τότε που είχαν κυκλοφορήσει φήμες περί σχ΄σης όταν η Taylor Swift και ο Drake είχαν βγει μαζί; Όπως αποδείχτηκε αργότερα, οι δύο τους σχεδίαζαν τη μουσική τους συνεργασία. Ίσως η Perry και ο Weeknd να ακολοθούν το ίδιο μονοπάτι.

 

Gallery: Το νέο σπίτι του Weeknd κοστίζει μια περιουσία και είναι πανέμορφο

[gallery-716922]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.