CELEBRITIES

H Ashley Graham και η Chrissy Teigen έκαναν Photoshop τους εαυτούς τους ανάμεσα στα μοντέλα της Victoria’s Secret


Αφροδίτη Σακκά

22 Νοεμβρίου 2017

ashley.jpg

Διαβάστε εδώ: Η Bella Hadid χειρίστηκε υπέροχα το "ατύχημά" της στο show της Victoria’s Secret

H Ambrosio, που δήλωσε στο περιοδικό W, τον περασμένο μήνα πως προετοιμάζεται για το show "όλη τη χρονιά" δεν είναι η μόνη που κάνει προετοιμασίες -υπάρχει ένα ανεπίσημο γυμναστήριο για τα μοντέλα της Victoria's Secret, ονόματι "Πολυβόλο" ("Machine Gun") και είναι όσο έντονο όσο ακούγεται. 

Αν πολλά από τα σώματα που εμφανίζονται στην πασαρέλα χρειάζονται τέτοια προετοιμασία για το show, γιατί απλά να μην μπουν με Photoshop; Έτσι ακριβώς κατάφεραν η Chrissy Teigen και η Ashley Graham, που σίγουρα δεν ακολούθησαν τη διατροφική ρουτίνα της Ambrosio, να "περπατήσουν" στο show του brand αυτη την εβδομάδα, ανεβάζοντας και οι δύο φωτογραφίες τους που είχαν επεξεργαστεί με Photoshop, ανάμεσα στα μοντέλα -με σκοπό να στείλουν ένα body positive μήνυμα.

Gallery: Δείτε το beauty look που επιλέγουν οι άγγελοι της "Victoria’s Secret" για να ταξιδέψουν

[gallery-717879]

Τη Κυριακή το βράδυ, λίγο πριν το show βιντεοσκοπηθεί στη Σαγκάη, η Graham, plus size μοντέλο και αυτοαποκαλούμενη "body activist", ανέβασε μία φωτογραφία του εαυτού της στο Instagram με ένα emoji που έκλεινε το μάτι και το hashtag #thickthighssavelives (οι γεμάτοι γοφοί σώζουν ζωές). Στο μεταξύ, η Teigen παρέμεινε στο Twitter με τη δική της, όταν το Σάββατο ζήτησε από τους followers της να την βάλουν με Photoshop σε μία φωτογραφία που ανέβασε με τις Bella Hadid, Karlie Kloss, Maria Borges και άλλα μοντέλα που εμφανίστηκαν φέτος στη πασαρέλα.

Στη φωτογραφία φαίνεται πως η Teigen και η Graham ταιριάζουν τέλεια ανάμεσα στα μοντέλα. Άλλωστε, είναι και οι ίδιες επαγγελματίες μοντέλα και έχουν εμφανιστεί και οι δύο στο εξώφυλλο του περιοδικού Sports Illustrated.

Μπορεί οι δύο τους να αστειεύονταν, αλλά το γεγονός κάτι δείχνει από μόνο του: Τι μας λέει για τα πρότυπα που ακολουθούν τα μοντέλα -επομένως και τα νεαρά κορίτσια- αν δύο γυναίκες που δεν φορούν μικροσκοπικά νούμερα στα ρούχα δεν περπάτησαν στο show και η κίνησή τους να βάλουν τους εαυτούς τους ανάμεσα στους Αγγέλους της Victoria's Secret θεωρήθηκε αστεία;

Ωστόσο, αμφιβάλλουμε αν η Teigen ή η Graham ένιωσαν ιδιαίτερα απογητευμένες που δεν έπρεπε να περάσουν την σκληρή προετοιμασία για να περπατήσουν στο συγκεκριμένο show.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τις φωτογραφίες από το εντυπωσιακό show της Victoria's Secret για το 2017

[gallery-717878]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.