CELEBRITIES

Όλες οι ενδείξεις πως ο αρραβώνας του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle θα ανακοινωθεί από στιγμή σε στιγμή


Αφροδίτη Σακκά

27 Νοεμβρίου 2017

063-853819970.jpg

Διαβάστε εδώ: Ο πρίγκιπας Harry σχεδίασε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων για τη Meghan Markle

Εδώ και πολλούς μήνες έχει γίνει ξεκάθαρο πως ο πέμπτος στη σειρά διάδοχος του θρόνου έχει βρει μία σοβαρή σχέση στο πρόσωπο της ηθοποιού της σειράς Suits, την οποία γνώρισε το καλοκαίρι του 2016. Αλλά η αίσθηση πως η ανακοίνωση του αρραβώνα τους είναι πιο επικείμενη από ποτέ έχει προκληθεί από το γεγονός πως η Markle έχει ήδη αφήσει το σπίτι της στο Toronto, μετακομίζοντας μόνιμα στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στο Nottingham Cottage, την κατοικία του πρίγκιπα στο Kensington Palace. H Aμερικανίδα φωτογραφήθηκε να ψωνίζει στα μαγαζιά του Kings Road στο Chelsea, την προηγούμενη εβδομάδα.

Gallery: Δείτε ακόμη τι φόρεσε η Melania Trump για να συναντήσει τον πρίγκιπα Harry

[gallery-717560]

Το πρακτορείο Ladbrokes σταμάτησε να δέχεται στοιχήματα για την ημερομηνία του αρραβώνα την προηγούμενη εβδομάδα και υπάρχει μία γενικότερη θεωρία από τα media, χωρίς να γνωρίζουμε στο τι βασίζεται, πως η ανακοίνωση μπορεί να γίνει σήμερα ή αύριο, Τρίτη. Η Mail την Κυριακή κυκλοφόρησε με τίτλο "Το Παλάτι είναι έτοιμο, το έθνος αναμένει... οπότε βιάσου, Harry!"

H έντονη αυτή προσδοκία αντικατοπτρίζει την επιθυμία μεταξύ των fans της βασιλικής οικογένειας για μία νέα ιστορία στη Βρετανική μοναρχία, ξεκινώντας πιθανότατα με την παρουσία της Markle στις παραδοσιακές γιορτές των Windsors για την ημέρα των Χριστουγέννων στο Sandringham.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τον προηγούμενο μήνα, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle επισκεύθηκαν το παλάτι του Buckingham για να πιουν τσάι με τη βασίλισσα Ελισάβετ Β', ενώ οι θεωρίες αναφέρουν πως σκοπός ήταν η ευλογία της βασίλισσας για να αρραβωνιαστούν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα το πρωί της Δευτέρας, το Παλάτι έχει ζητήσει στο BBC να είναι σε ετοιμότητα, ενώ οι φήμες πως η ανακοίνωση θα γίνει την Τρίτη κάνουν τον γύρο του internet.

Το Kensington Palace αρνήθηκε να σχολιάσει οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την ανακοίνωση του αρραβώνα.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle στη πρώτη τους κοινή εμφάνιση

[gallery-717573]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.