CELEBRITIES

H Jennifer Lopez επαναπροσδιορίζει το τι θα πει να είσαι 48


The Jennettes

28 Νοεμβρίου 2017

000-of6uw.jpg

Διαβάστε εδώ: Μήπως αυτό να είναι το μυστικό επιτυχίας στη σχέση της Jennifer Lopez με τον Alex Rodriguez;

Η πρώτη φωτογραφία της καμπάνιας κυκλοφόρησε χθες, με φωτογράφο τη Tatiana Gerusova και καλλιτεχνικό διευθυντή τον ιδρυτή της Guess, Paul Marciano, και παίρνει έμπνευση από το lifestyle και τη αισθητική της Lopez, με ένα πουκάμισο με ρετρό χαρακτήρα και ψηλόμεσο σορτς.

Η καμπάνια μοιάζει αρκετά νοσταλγική. Ωστόσο, αν ψάχνετε για το logo της Guess από τα 90s-00s, θα πρέπει να κοιτάξετε αλλού. Αν και η J.Lo, φόρεσε μερικά από τα πιο αξιομνημόνευτα κομμάτια της εταιρείας στο τελευταίο της βίντεοκλιπ "Amor, Amor, Amor", που κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

"Η Jennifer Lopez είναι το όνειρο του κάθε Guess Girl!" είπε o Marciano σε μία δήλωση σχετιά με την καμπάνια. "Είναι μία επιτυχημένη καλλιτέχνης, είναι αξιομνημόνευτη και αισθησιακή. Το αντίκτυπο της Jennifer και τη επιρροή της συνεχίζει να μεγαλώνει και αυτή η καμπάνια γιορτάζει την ιδέα πως οι γυναίκες γίνονται πιο όμορφες και ταλαντούχες όσο αποκτούν μεγαλύτερη εμπειρία στη ζωή."

Gallery: Δείτε ακόμη το πώς πετυχαίνει η Jennifer Lopez τη λάμψη στο δέρμα της

[gallery-716956]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.