CELEBRITIES

Meghan Markle: Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την επόμενη πριγκίπισσα


28 Νοεμβρίου 2017

063-506192800.jpg

Γεννημένη στις 4 Αυγούστου του 1981, η Meghan γεννήθηκε στο Los Angeles. Η μητέρα της, πρώην ταξιδιωτική πράκτορας, που τώρα πια ασχολείται ενεργά με την γιόγκα, είναι Αφροαμερικανίδα, ενώ ο πατέρας της είναι συνταξιούχος διευθυντής φωτογραφίας, ο οποίος έχει τιμηθεί και με βραβείο Emmy για τη δουλειά του.

Σπούδασε θέατρο και διεθνείς σχέσεις στο Northwestern University Communication στο Illinois και έχει ήδη στο ενεργητικό της έναν γάμο, με τον  παραγωγό και μάνατζερ, Trevor Engelson. 

Το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε το 2011 και ο γάμος τους κράτησε μόλις δύο χρόνια, αφού πήταν διαζύγιο το 2013.

Έχει πάρει μέρος σε σειρές όπως General Hospital, CSI New York, Knight Rider, 90210 και Without A Trace, όμως έγινε ευρύτερα γνωστή ως Rachel Zane, μέσω της συμμετοχής της στην σειρά Suits. Μία αδυναμία της πέραν της υποκριτικής είναι και η συγγραφή και το well being και μάλιστα η μέλουσσα πριγκίπισσα διατηρούσε και ένα lifestyle blog, το The Tig, στο οποίο ανέβαζε άρθρα σχετικά με την μόδα, την ομορφιά, τα ταξίδια και το φαγητό. Το blog δεν υπάρχει πια, αφού το έκλεισε η ίδια τον Απρίλιο του 2017 όταν η σχέση της με τον πρίγκιπα Harry ξεκίνησε να γίνεται πιο επίσημη. Έντονα φιλάνθρωπος και ακτιβίστρια, το 2016 έγινε Πρέσβειρα World Vision Canada και ταξίδεψε στη Ρουάντα για την εκστρατεία «Καθαρό Νερό», ενώ τα τελευταία χρόνια παλεύει για τα δικαιώματα των γυναικών.

Φαίνεται πως έχει όλα τα προσόντα να γίνει μία... σωστή πριγκίπισσα. Τώρα το μόνο που μένει να δούμε, είναι αν θα καταφέρει να μπει στην καρδιά των απανταχού Εγγλέζων

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.