CELEBRITIES

Ο Jay Z παραδέχτηκε την απιστία του στη Beyoncé


Αφροδίτη Σακκά

30 Νοεμβρίου 2017

063-635021144.jpg

Διαβάστε εδώ: Η εμφάνιση της Beyoncé που δικαιολογεί τον τίτλο της βασίλισσας

Όταν ο δημοσιογράφος του T, Dean Baquet, ρώτησε πώς ο Jay Z και η Beyonce αποκάλυψαν για πρώτη φορά ο ένας στον άλλον πως έκαναν "πολύ εξομολογητικά, ανοιχτά albums" για τη σχέση τους, ο rapper εξήγησε:

"Ξανά, δεν έγινε έτσι. Χρησιμοποιούσαμε τη τέχνη μας σχεδόν σαν θεραπεία. Και αρχίσαμε να φτιάχνουμε μουσική μαζί."

"Και μετά η μουσική που έφτιαχνε εκείνη την εποχή είχε προχωρήσει πολύ. Οπότε βγήκε το album της αντί για τo album που φτιάχναμε μαζί. Έχουμε πολλή από εκείνη τη μουσική ακόμα. Και αυτό ήταν που έγινε. Δεν υπήρξε ποτέ κάποια στιγμή που να πούμε 'Φτιάχνω αυτό το album'. Ήταν εκεί από πάντα."

Ο Jay Z συμπλήρωσε πως και οι δύο τους ένιωθαν "πολύ άβολα" αντιδρώντας ο ένας στη δουλειά του άλλου, αλλά "το μέρος είναι ακριβώς στη μέση του πόνου".

Συνέχισε, λέγοντας: "Και εκεί ήταν που καθόμασταν. Και ήταν άβολο. Και είχαμε πολλές συζητήσεις. Ξέρεις. [Ήμουν] πολύ περήφανος για τη μουσική που έφτιαξε εκείνη και ήταν πολύ περήφανη για τη τέχνη που κυκλοφόρησα. Και, ξέρεις, στο τέλος της ημέρας έχουμε πολύ υγιή σεβασμό για τη τέχνη ο ενός του άλλου. Πιστεύω πως είναι καταπληκτική."

Στην ίδια συνέντευξη, ο Jay Z εξηγεί τον λόγο που αποφάσισαν να δουλέψουν τα προβλήματά τους αντί να χωρίσουν.

"Ξέρεις, οι περισσότεροι απλά φεύγουν και τα ποσοστά διαζυγίων είναι 50% ή κάτι τέτοιο γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να δουν τους εαυτούς τους. Το πιο δύσκολο είναι να βλέπεις πόνο που έχεις προκαλέσει εσύ στο πρόσωπο κάποιου και μετά να πρέπει να αντιμετωπίσεις τον εαυτό σου," είπε. "Οπότε, ξέρεις, ο περισσότερος κόσμος δεν θέλει να το κάνει αυτό. Δεν θέλεις να κοιτάξεις μέσα σου. Και τότε απλά φεύγεις."

 

Gallery: Δείτε ακόμη το εντυπωσιακό εξοχικό που αγόρασαν η Beyonce και ο Jay Z

[gallery-717572]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.