CELEBRITIES

5 πρίγκιπες που μπορείτε ακόμα να παντρευτείτε


The Jennettes

30 Νοεμβρίου 2017

043-28443405.jpg

Πραγματικά, είμαστε πολύ χαρούμενες για το ζευγάρι. Αλλά για όλες εμάς που ελπίζουμε σε ένα βασιλικά ευτυχισμένο happy end, οι πιθανότητες κάπως μειώθηκαν με τον αρραβώνα αυτόν. Όχι πως υπάρχουν και πολλοί πρίγκιπες ελεύθεροι, να, για παράδειγμα, o πρίγκιπας Amedeo της Αυστρίας; Πιασμένος. Ο πρίγκιπας Carl Philip της Σουηδίας; Επίσης. Ο πρίγκιπας Federik της Δανίας; Παντρεμένος εδώ και χρόνια. Όσο για τον πρώην της Adriana Lima, πρίγκιπα Wenzeslaus του Λίχτενστάϊν; Ούτε.

Ποιος έχει μείνει; Παρακάτω η λίστα με τους πέντε πρίγκιπες που μπορείτε ακόμα να παντρευτείτε.

1. Πρίγκιπας Hussein bin Abduallah της Ιορδανίας

Ο 23χρονος γιος του Βασιλιά Abdullah (τον βλέπετε και στη φωτογραφία) και της βασίλισσας Rania δεν είναι απλά μέλος της βασιλικής οικογένειας -είναι επίσης σταρ του Instagram με τίποτα λιγότερο από 1.1 εκατομμύρια followers.

2. Ο Σεϊχης Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum του Dubai

Ο πρίγκιπας του Dubai, γνωστός και ως Fazza, έχει 5.9 εκατομμύρια followers στο Instagram που παρακολουθούν τη κάθε του κίνηση. Μπορεί να είναι ένας επιτυχημένος ιππέας με πολλά μετάλια, αλλά ο 35χρονος ασχολείται επίσης με καταδύσεις σε σπήλεα, ποδηλασία και -αν είναι δυνατόν- ποίηση. Συνδυασμός που μοιάζει να ελκύει μεγάλο κοινό, αν πάρουμε υπόψην μας τη πληθώρα από fan sites εκεί έξω.

3. Ο πρίγκιπας Sebastien του Λουξεμβούργου

Ο 25χρονος Sebastien είναι αξιωματικός του στρατού του Λουξεμβούργου και είναι ο μικρότερος από τα πέντε αδέρφια -οπότε μάλλον δεν θα γίνει ποτέ βασιλιάς. Εξαιρετικά! Περισσότερος χρόνος για τα αγαπημένα του χόμπι που περιλαμβάνουν ορειβασία, σκι, κολύμβηση και ράγκμπι. Επίσης, ο Sebastien "απολαμβάνει να γνωρίζει νέες κουλτούρες" οπότε μπορούμε να ελπίζουμε μία επίσκεψη στην Ελλάδα, έτσι δεν είναι;

4. Ο πρίγκιπας Jean Christophe Napoléon Bonaparte

Ο 31χρονος είναι πράγματι απόγονος του Ναπολέοντα και όσοι από σας προσέχατε στο μάθημα της Ιστορίας θα ξέρετε πως μοναρχία της Γαλλίας καταργήθηκε στα τέλη του 18ου αιώνα, ωστόσο ένα κομμάτι του έθνους αναγνωρίζει τον Jean ως μέλος του λεγόμενου Imperial House βασιζόμενη στη γενεαλογία του. Σχεδόν αυτοκράτορας δηλαδή. Επίσης, ο Jean έχει και σελίδα στο LinkedIn -όπως και κάθε επαγγελματίας που σέβεται τον εαυτό του.

6. Ο πρίγκιπας Joachim του Βελγίου

Ούτε αυτός ο πρίγκιπας πρόκειται να κάτσει στον θρόνο μάλλον, αφού η ξαδέρφη του, πριγκίπισσα Elizabeth, είναι η μεγαλύτερη κόρη του βασιλιά Philippe του Βελγίου και πρώτη στη σειρά για τη διαδοχή του θρόνου. Ο πρίγκιπας, βέβαια, έχει ήδη βρει τη θέση του στο Ναυτικό του Βελγίου -το οποίο βγάζει νόημα γιατί είναι και περιπλανώμενος Τοξότης. Οπότε αν βρεθείτε δίπλα του σε κάποιο δείπνο, δείξτε τις ναυτικές σας γνώσεις.

Gallery: Δείτε ακόμη όλες τις πρώην σχέσεις του πρίγκιπα Harry

[gallery-717940]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.