CELEBRITIES

O λόγος που ο γάμος του Harry και της Meghan θα γίνει τόσο γρήγορα


Αφροδίτη Σακκά

1 Δεκεμβρίου 2017

000-un1ux.jpg

Διαβάστε εδώ: Ειδικοί στη γλώσσα του σώματος αναλύουν τη συνέντευξη του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle

Αλλά υπάρχει μία ιδιαίτερη βιασύνη αυτή τη φορά, βέβαια, και ο λόγος είναι ο 96χρονος παππούς του Harry, o Δούκας του Εδιμβούργου. Η royal expert, Kate Nicholl, δήλωσε στο Entertainment Tonight πως ο πρίγκιπας Harry νιώθει λίγη παραπάνω πίεση να παντρευτεί έτσι ώστε να μπορέσει ο παππούς του να είναι εκεί.

"Συγκεκριμένα, ένας από τους λόγους που ο πρίγκιπας Harry ήθελε να συμβεί ο γάμος του τόσο γρήγορα -ήταν πολύ γρήγορο για βασιλικά επίπεδα- είναι επειδή ο 96χρονος παππούς του, Δούκας του Εδιμβούργου, έχει αποσυρθεί από τα καθήκοντά του πλέον και ο πρίγκιπας Harry τον θέλει στο γάμο του," είπε η Nicholl. "Eίναι πολύ κοντά με τον παππού του και επειδή εκείνος είναι 96, ο Harry σκέφτηκε πως θα ήταν ωραίο να πραγματοποιήσει τον γάμο όσο πιο νωρίς γίνεται, έτσι ώστε να μπορέσει  ο παππούς του να είναι εκεί και να είναι υγιής."

Αυτός, μάλιστα, είναι και ο λόγος που ο Harry ήθελε ο γάμος να γίνει στο St. George's Chapel: "Ήθελε κάτι που να είναι κοντά στη κατοικία του Δούκα του Εδιμβούργου και της βασίλισσας," εξήγησε η Nicholl.

Τι συγκινητικό!

 

Gallery: Δείτε ακόμη όλες τις πρώην σχέσεις του πρίγκιπα Harry

[gallery-717940]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.