CELEBRITIES

H Adriana Lima δήλωσε πως "δεν θα γδυθεί ποτέ ξανά"


The Jennettes

11 Δεκεμβρίου 2017

adriana.jpg

Διαβάστε εδώ: Πώς είναι να κοιμούνται όλοι οι άγγελοι της Victoria’s Secret μαζί

"Είχα λάβει ένα τηλεφώνημα στην πιθανότητα να πρωταγωνιστήσω σε ένα sexy video το οποίο θα ανέβαινε και θα κυκλοφορούσε στα social media," έγραψε, περιγράφοντας το περιστατικό που την έκανε να αλλάξει πορεία. "Παρά το ότι έχω κάνει πολλά τέτοιου τύπου, κάτι έχει αλλάξει μέσα μου, όταν μία φίλη με πλησίασε για να μου πει πως δεν ήταν χαρούμενη με το σώμα της, και μετά με έκανε να σκεφτώ... πως κάθε μέρα της ζωής μου, ξυπνάω και σκέφτομαι, πώς δείχνω; Θα ήμουν αποδεκτή στη δουλειά μου; Και εκείνη τη στιγμή συνειδητοποίησα πως το μεγαλύτερο ποσοστό γυναικών πιθανότατα ξυπνούν κάθε μέρα προσπαθώντας να ταιριάξουν σε ένα στερεότυπο που έχει επιβάλλει η κοινωνία/ τα social media/ η μόδα κλπ".

Η σκέψη αυτή είχε μεγάλο αντίκτυπο στο μοντέλο, που έχει αποφασίσει να κάνει μία αλλαγή όσον αφορά τις δουλειές που δέχεται να κάνει.

"Σκέφτηκα πως αυτός δεν είναι τρόπος ζωής και εκτός από αυτό.... δεν είναι υγιές σωματικά και ψυχικά, οπότε αποφάσισα να κάνω μία αλλαγή," έγραψε. "Δεν θα γδυθώ ποτέ ξανά για άδειο σκοπό."

Όπως παρατήρησαν κάποιοι χρήστες, η Lima έκανε unfollow πολλά από τα μοντέλα της Victoria's Secret και κάτι μας λέει πως το μοντέλο μπορεί να "κρεμάσει" τα φτερά της.

 

Gallery: Δείτε ακόμη πώς πετυχαίνει η Adriana Lima το make up της

[gallery-716904]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.