CELEBRITIES

Τραγουδιστής γνωστού συγκροτήματος κλώτσησε μία φωτογράφο στο πρόσωπο


Αφροδίτη Σακκά

11 Δεκεμβρίου 2017

063-889268020.jpg

Διαβάστε εδώ: Ανακοινώθηκε ποιος θα παίξει τον Freddie Mercury στη νέα ταινία και δεν είναι αυτό που περιμέναμε

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η συμπεριφορά του Homme ήταν ιδιαίτερα ασταθής, αφού κάποια στιγμή έκοψε επίτηδες το δέρμα στο μέτωπό του, έβρισε το συγκρότημα Muse που ήταν οι headliners της συναυλίας και ενθάρρυνε το κοινό να τον γιουχάρει. Στο μεταξύ, η Lauren -που η κάμερα χτύπησε το πρόσωπό της με τη κλωτσιά- επέστρεψε στη συναυλία για να φωτογραφήσει τα υπόλοιπα συγκροτήματα, αλλά αργότερα χρειάστηκε θεραπεία για τον τραυματισμό της. Η ίδια δήλωσε πως θα καταθέσει μήνυση για το περισταστικό. 

Ο Homme ανέβασε την απολογία του στο Twitter τη Κυριακή, που ζητάει "ειλικρινή συγγνώμη" στη Lauren. Συγχρόνως, η Lauren ανέβασε τρεις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου φαίνεται ο Homme να χαμογελάει πριν τη κλωτσήσει, αλλά και το σημείο που έκοψε το μέτωπό του με ένα μαχαίρι. Η Lauren αναφέρει στη λεζάντα πως "η κακοποίηση δεν είναι αποδεκτή σε καμία μορφή" και πως "το αλκοόλ και τα ναρκωτικά δεν αποτελούν δικαιολογία".

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.