CELEBRITIES

Ο λόγος που η Kim Kardashian έκανε άνω κάτω τη ντουλάπα της αδερφής της


14 Δεκεμβρίου 2017

24175534-261421591053235-6851282021843468288-n.jpg

Και φαίνεται πως αυτή η συνήθεια της έχει εντυπωθεί για τα καλά, αφού όπως έγινε σαφές μέσα από το πιο πρόσφατο επεισόδιο Keeping Up With the Kardashians, η Kim βάλθηκε να δώσει ένα makeover στην γκαρνταρόμπα της μικρής της αδερφής, Khloe.

 

Η ιδέα της ήρθε όταν, καθώς βρισκόταν με την Τρίτη αδερφή, την Kourtney, η Kim αποφάσισε να χαζέψει λίγο το Instagram feed της Khloe κάνοντας το σχόλιο «πάντα ανατριχιάζω όταν βλέπω τα outfits της Khloe. Ξέρεις τι, είναι μοντέρνα, και εγώ έτσι ήμουν, αλλά αυτή το παρακάνει». Αυτό ήταν το σχόλιό της την ώρα που κοιτούσε μια φωτογραφία με την Khloe να φοράει ένα δαντελένιο κορμάκι και τζιν παντελόνι».

«Αυτό ακριβώς το φόρεσα πριν λίγο καιρό στο Miami. Θα μπορούσα να την είχα συμβουλέψει πολύ καλά για το συγκεκριμένο ντύσιμο, αυτό εδώ είναι vintage Saint Laurent που αγόρασα από έναν έμπορο στο Dubai». Μάλιστα η Kim δεν έμεινε στη σκέψη αλλά φρόντισε να πει τα ίδια και στην Khloe. «Νομίζω μπορώ να κάνω τη ζωή σου πολύ πιο εύκολη και cool αν με αφήσεις να σου κάνω ένα makeover. Πρέπει να το εξελίξεις λίγο, όχι ότι δεν το κάνεις. Απλά να ξεφορτωθείς τις αστραφτερές μπότες σου και όλα αυτά».

 

«Βασικά όλοι μου λένε ότι έχω ωραίο στιλ» ήταν η απάντηση της Khloe με την Kim να της δίνει το πιο επικό eye roll και να ρωτάει «ποιος κόσμος», ενώ στη συνέχεια προς τη ντουλάπα της με στόχο να την ξεσκαρτάρει λίγο. Μάλιστα της διάλεξε και ένα βραδινό outfit – ένα εφαρμοστό φόρεμα σε κρεμ απόχρωση. Η απάντηση της Khloe ήταν «μπιάζω σα να ψωνίζω από το Yeezy» - το brand του Kanye West με τις πολύ μονόχρωμες και μίνιμαλ επιλογές).

Στο τέλος όμως μια χαρά το ευχαριστήθηκε η Khloe αν κρίνουμε από τα λεγόμενά της. «Όντως το χρειαζόμουν και μου έβαλες για μαζί αυτό το υπέροχο Céline φόρεμα και όλα αυτά τα πράγματα που στα αλήθεια μου χρειάστηκαν. Είσαι ευπρόσδεκτη να πακετάρεις για εμένα όποτε θέλεις. Μιας και έκανε τόσο καλή δουλειά, θέλω να αναλάβεις το styling μου».

Και εκεί η Kim έκανε την κίνηση ματ και την προσγείωσε κάπως απότομα λέγοντας πως «Σε αγαπώ αλλά όλο αυτό με ξεπερνάει. Δεν έχω χρόνο για κάτι τέτοιο. Τελείωσαν αυτά. Παραιτούμαι από τώρα».

Πάντως δε βαριούνται σε αυτό το σπίτι, συμφωνείτε;

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.