CELEBRITIES

H Kylie Jenner διάλεξε όνομα για την κόρη της


The Jennettes

19 Δεκεμβρίου 2017

abaca-591180-019.jpg

Μία πηγή αποκάλυψε στο People, πως η 20χρονη reality star και επιχειρηματίας "τα πάει καλά" -ωστόσο, όπως κάθε νεαρή μητέρα, είναι αγχωμένη.

"Έχει εκφράσει μερικές ανησυχίες σχετικά με τη γέννα και την ανάρρωση, αλλά δεν έχει φρικάρει," δήλωσε η πηγή της star, της οποίας το παιδί είναι το πρώτο για εκείνη και τον 25χρονο σύντροφό της, Travis Scott. "Μοιάζουν απλά με ανησυχίες μίας μαμάς για πρώτη φορά".

Και ενώ δεν έχει γεννηθεί ακόμα, η Jenner μπορεί να ονομάσει την κόρη της κάτι πολύ ξεχωριστό.

"Η Kylie έχει ένα πολυ αγαπημένο όνομα για την κόρη της, αλλά δεν το μοιράζεται," συμπλήρωσε η πηγή, λέγοντας στο People πως η Kylie αναμένεται να γεννήσει τον Φεβρουάριο, πριν την αδερφή της, Khloe Kardashian -η οποία επίσης περιμένει ένα μικρό αγοράκι, με τον σύντροφό της, Tristan Thompson.

Χωρίς να αποτελεί έκπληξη με βάση το πόσο συχνά εμφανίζεται, η Jenner προτιμά να κρατά χαμηλό προφίλ και να μένει στο σπίτι. Η πηγή εξηγεί πως "για οτιδήποτε θελήσει να κάνει, όπως να φτιάξει τα νύχια της, έχει ανθρώπους να έρχονται στο σπίτι της. Σπάνια βγαίνει απ' το σπίτι και είναι μόνο για ραντεβού στον γιατρό."

Η πηγή αποκάλυψε πως η Kylie είναι "πολύ πολύ ενθουσιασμένη" για τη γέννηση του παιδιού και πως η σχέση της με τον Travis "είναι καλά" αλλά έχει αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της.

"Είναι δύσκολο για τη Kylie όταν εκείνος βρίσκεται σε περιοδεία," εξηγεί η πηγή για τη Jenner, που δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα την εγκυμοσύνη της. "Όλοι ελπίζουν πως θα είναι εδώ για τα Χριστούγεννα. Η Kylie χρειάζεται την υποστήριξή του".

 

Gallery: Δείτε ακόμη μία από τις σπάνιες εμφανίσεις της Kylie Jenner και του Travis Scott

[gallery-716808]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.