CELEBRITIES

H Kylie Jenner δεν εμφανίστηκε ποτέ στη γιορτινή κάρτα των Kardashians και το internet έχει εξαγριωθεί


Αφροδίτη Σακκά

27 Δεκεμβρίου 2017

abaca-591269-211.jpg

Τα περισσότερα μέλη της οικογένειας είναι εκεί -Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kris Jenner και η μαμά της Mary Jo Houghton, Kendall Jenner, Penelope, Mason και Reign Disick, Saint και North West και Dream Kardashian. Η Kylie όμως όχι. Εδώ και πολλούς μήνες κυκλοφορούν δημοσιεύματα που αναφέρουν πως η Kylie είναι έγκυος, με πηγές που το επιβεβαιώνουν, ωστόσο, η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα επίσημα. Οι fans της, βέβαια, ήλπιζαν πραγματικά η Kylie να ανακοινώσει τα νέα μέσω της χριστουγεννιάτικης κάρτας των Kardashians. Πράγμα που δε συνέβη.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι αντιδράσεις δεν άργησαν να εμφανιστούν στα social media -και μερικές από αυτές ήταν ξεκαδιστικές, ενώ κάποιες άλλες όχι και τόσο...

Συγχρόνως, υπάρχει μία θεωρία στο internet, που έχει φέρει τα πάνω κάτω. Ο Ben Henry του Buzzfeed UK, έγραψε στο Twitter του: "Οι μισές στη φωτογραφία κοιτούν κάτι. Κοιτούν την Kylie να κρατά το μωρό, σας το λέω."

Αυτή η θεωρία έχει περισσότερη βάση απ' όσο νομίζετε. Αν η Khloe Kardashian είναι έξι μηνών και σύμφωνα με τις φήμες, τότε μπορούμε να υπολογίσουμε πως η εγκυμοσύνη της Kylie είναι στους οκτώ με εννιά μήνες -περίπου το ίδιο με την παρένθετη μητέρα της Kim. Επειδή δε γνωρίζουμε τις λεπτομέρειες, δεν θα ήταν τεράστια υπερβολή να υποθέσουμε πως το μωρό της Kylie έχει ήδη γεννηθεί.

Υπάρχει λίγο ακόμα χρόνος στο 2017 για ανακοινώσεις, οπότε αναμένουμε.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.