CELEBRITIES

Οι πρώτες φωτογραφίες της εγκύου Kylie Jenner είναι γεγονός


The Jennettes

28 Δεκεμβρίου 2017

abaca-545210-129.jpg

Παρά το γεγονός πως οι φήμες για την εγκυμοσύνη ξεκίνησαν από τον Σεπτέμβριο, η Kylie έχει καταφέρει να ανατρέψει πολλές φορές τις φήμες, αφού καμία φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλιά δεν είχε διαρεύσει από τους paparazzi, ή στο Instagram ή στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν της Kris Jenner πριν λίγες μέρες. Αλλά απ' ότι φαίνεται, η φουκωμένη κοιλιά της Kylie Jenner είχε εμφανιστεί σε φωτογραφίες τον Σεπτέμβριο -απλά οι fans της μόλις επανέφεραν στο Twitter.

Σύμφωνα με το X17, οι θολές paparazzi φωτογραφίες είναι από το πάρτι-έκπληξη που είχε οργανώσει η Jenner στη φίλη της, Jordyn Woods, για τα γενέθλιά της, στο σπίτι του Will και της Jada Pinkett-Smith στο Calabasas. Παρ' ότι η Jenner φορούσε ένα φαρδύ φούτερ, φαίνεται να ακουμπά το χέρι της πάνω στην αρκετά φουσκωμένη της κοιλιά.

Δεν ήταν ακριβώς η επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης που περιμέναμε, αλλά απ' ότι φαίνεται θα τα μάθουμε όλα όταν εκείνη αποφασίσει να τα μοιραστεί με τον κόσμο.

Συγχρόνως, η αδερφή της, Khloe Kardashian, επιβεβαίωσε τη δική της εγκυμοσύνη πριν από μία εβδομάδα, μέσω του Instagram. Τέλος, η Kim Kardashian περιμένει το τρίτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας, η οποία είχε υπολογισθεί πως θα γεννήσει κάποια στιγμή μέσα στον Δεκέμβριο ή Ιανουάριο.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τις φωτογραφίες από τις πρώτες εμφανίσεις της Kylie Jenner με τον Travis Scott

[gallery-716808]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.