CELEBRITIES

Ο Kanye West ξεπέρασε τον εαυτό του με το δώρο του στη Kim Kardashian


The Jennettes

29 Δεκεμβρίου 2017

000-fo9j7.jpg

Σύμφωνα με το People, ο rapper/σχεδιαστής μόδας/σύζυγος της Kim Kardashian, γέμισε τη χριστουγεννιάτικη κάλτσα της συζύγου του με πλουσιοπάροχα αλλά και πρακτικά δώρα: Μετοχές αξίας άνω των 200.000 δολαρίων σε εταιρείες όπως Netflix, Adidas, Apple, The Walt Disney Company και Amazon. Για να συνοδεύσει το πιστοποιητικό της κάθε μετοχής, ο West συμπεριέλαβε ένα ζευγάρι ακουστικά της Apple, μία κούκλα Mickey Mouse, τρία ζευγάρια κάλτσες Αdidas, gift cards για το Netflix και το Amazon, φωτογραφίες των οποίων η σύζυγός του μοιράστηκε με τους εκατομμύρια followers της στο Instagram. Στη φωτογραφία έγραψε: "Καλύτερος σύζυγος!"

Σίγουρα ο ενθουσιασμός του να ανοίγεις 150 δώρα δεν είναι ο ίδιος με το να ανοίγεις πιστοποιητικά. Ναι -150 δώρα. Σύμφωνα με το Entertainment Tonight, o Kanye το 2015 αγόρασε στη Kim 150 δώρα. Ωστόσο, τα λεφτά δεν φεύγουν ποτέ από την μόδα, και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες, η Kim πρέπει να έχει πάνω από 900 μετοχές στη κάθε εταιρεία πλέον.

Gallery: Δείτε ακόμη τις πιο όμορφες φωτογραφίες του Kanye West και της Kim Kardashian

[gallery-716930]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.