CELEBRITIES

O Brad Pitt στην πραγματική του ζωή συστήνεται ως William και φλερτάρει


4 Ιανουαρίου 2018

brad-pitt.jpg

H ιστορία που δημοσιοποιείται σήμερα από το Page Six και αναπαράγεται από media σε όλο τον κόσμο εκτυλίχθηκε σε καφέ του Λος Άντζελες κι έχει πρωταγωνιστή τον Brad Pitt, ο οποίος όταν φλερτάρει, συστήνεται ως William.

Το περιστατικό, όπως το αφηγούνται όσοι το έζησαν, έχει ως εξής: Ένας γοητευτικός κύριος με γυαλιά ηλίου, τζιν και δερμάτινο μπουφάν έφτασε με μηχανή στο Coffee Commissary του Λος Άντζελες, μπήκε μέσα και στάθηκε υπομονετικά στην ουρά για να πάρει τον καφέ του. Σύντομα έπιασε κουβέντα με γοητευτική ξανθιά κυρία, η οποία -λέει- θύμιζε λίγο την Kate Bosworth.

Όταν έφτασε η ώρα των συστάσεων, η γοητευτική ξανθιά άπλωσε το χέρι και συστήθηκε ως Lydia. «Εγώ είμαι ο William» απάντησε ο γνωστός άγνωστος, κι εκείνη αμέσως αντέδρασε: «Μοιάζεις περισσότερο με Bradley…». «Αυτό είναι το μεσαίο όνομά μου» παραδέχτηκε εκείνος, χαμογέλασε και της έκλεισε το μάτι. Λίγο αργότερα πήρε τον καφέ του, αποχαιρέτησε τη Lydia κι έφυγε με τη μηχανή του.

Το αν άλλαξαν τηλέφωνα για να τα ξαναπούν, παραμένει άγνωστο…

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.