CELEBRITIES

H πρώτη φωτογραφία της Carrie Underwood μετά τα 40 ράμματα στο πρόσωπο


Αφροδίτη Σακκά

4 Ιανουαρίου 2018

abaca-577377-146.jpg

"Σε συνδυασμό με το ότι έσπασα τον καρπό μου, με κάποιο τρόπο κατάφερα να τραυματίσω και το πρόσωπό μου. Δεν θα σας πω τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, αλλά όταν βγήκα από το χειρουργείο μετά το ατύχημα, ο γιατρός χρειάστηκε να κάνει 40 με 50 ράμματα", έγραψε η τραγουδίστρια.

Παρ΄ότι το ατύχημα συνέβη αρκετές εβδομάδες πριν, η Underwood δήλωσε πως "δεν είναι ακριβώς η ίδια" πλέον.

"Όταν θα είμαι έτοιμη να φωτογραφηθώ, θέλω όλοι να κατάλαβετε πως θα δείχνω λίγο διαφορετική," συνέχισε η Underwood στο post της. "Ελπίζω πως μέχρι τότε οι διαφορές θα είναι μικρές, αλλά και πάλι, δεν ξέρω πως θα καταλήξει όλο αυτό".

Πρόσφατα η τραγουδίστρια ανέβασε μία φωτογραφία της στο Instagram που είναι τυλιγμένη με κασκόλ -ωστόσο, η πρώτη της φωτογραφία μετά το ατύχημα είχε ανέβει σχεδόν έναν μήνα πριν από την reality star Adrienne Gang όταν συναντήθηκαν στο γυμναστήριο.

Το πρόσωπο της Underwood στη φωτογραφία φαίνεται ελαφρώς διαφορετικό, ωστόσο δεν υπάρχουν φανερά ράμματα ή ουλές. Βέβαια, η αριστερή της πλευρά δεν είναι ορατή. Επιπλέον, η Gang, δήλωσε στο E! News πως η Carrie της ζήτησε 'συγγνώμη' που δεν μπορούσε να χαμογελάσει πολύ.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τις 9 celebrities που έχουν πει δημόσια πως έχουν κάνει πλαστική επέμβαση

[gallery-717116]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.