CELEBRITIES

6 φορές που ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte έσπασαν το βασιλικό πρωτόκολλο


Αφροδίτη Σακκά

12 Ιανουαρίου 2018

000-qt69h.jpg

Αυτές είναι όλες οι φορές που ο πρίγκιπας William, η Kate Middleton και τα παιδιά τους, έσπασαν τις βασιλικές παραδόσεις:

1. Μία φυσιολογική αρχή

Aπ' την αρχή φάνηκε πως ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge θέλησαν να προστατέψουν την ιδιωτικότητα των παιδιών τους όσο πιο πολύ γίνεται. Γι' αυτό ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte έχουν φωτογραφηθεί πολύ λιγότερο σε σχέση με τον πατέρα τους, William και τον θείο τους, Harry. 

Όταν ο πρίγκιπας William πήγε στο νηπιαγωγείο, απ' έξω βρίσκονταν εκατοντάδες φωτογράφοι, έτοιμοι να απαθανατίσουν τη στιγμή, σε αντίθεση με τον πρίγκιπα George, που την πρώτη του μέρα στο σχολείο, υπήρξε ο κανονισμός "όχι φωτογραφίες". Μόνο το παλάτι του Kensington δημοσίευσε μία φωτογραφία του μικρού πρίγκιπα, που την είχε βγάλει η μαμά του, Kate Middleton -όπως έκανε πρόσφατα και με την πριγκίπισσα Charlotte.

2. Άλλαξαν τη σειρά διαδοχής στον θρόνο

Η γέννηση του πρώτου μωρού του δούκα και της δούκισσας του Cambridge θα ήταν έτσι κι αλλιώς ένα σημαντικό γεγονός στην ιστορία της βασιλικής οικογένειας. Αυτό, γιατί είτε ήταν αγόρι, είτε κορίτσι, θα ήταν ο διάδοχος του θρόνου μετά τον πρίγκιπα William.

Πριν από αυτό, ίσχυε πως το αγόρι θα ήταν πάντα ο διάδοχος πριν το κορίτσι -ακόμα κι αν ήταν μικρότερος. Αυτός ο παλαιικός κανονισμός τροποποιήθηκε το 2013 και σημαίνει πως ακόμη κι αν το τρίτο μωρό του δούκα και της δούκισσας που θα έρθει στον κόσμο την άνοιξη του 2018, είναι αγόρι, η πριγκίπισσα Charlotte θα παραμείνει 4η στη σειρά για τη διαδοχή του θρόνου και το νέο μωρό 5ο. 

3. Δεν μένουν στο Λονδίνο

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge, αρχικά έμεναν στο Anglessey της Ουαλίας, πριν παντρευτούν και διαλέξουν το σπίτι τους στο Norfolk ως τη βασική τους κατοικία και εκεί που θα μεγάλωναν τον πρίγκιπα George και πριγκίπισσα Charlotte. To να διαλέξουν την ήσυχη πόλη του Norfolk, αντί για το ιστορικό και παραδοσιακό παλάτι του Kensington, έδειξε πως το ζευγάρι θέλησε να δώσει στα παιδιά του μία φυσιολογική παιδική ηλικία, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

4. Η επιλογή σχολείου του πρίγκιπα George

To Σεππτέμβριο, ο πρίγκιπας George ξεκίνησε το σχολείο, στο Thoma's Battersea. Με τη συνοδεία του μπαμπά του κι ενός μόνο φωτογράφου να απαθανατίζει τη στιγμή, πέρασε με λίγη νευρικότητα τις πόρτες του νέου του σχολείου. Το Vanity Fair, περιέγραψε την επιλογή σχολείου του George, ως  "ασυνήθιστη" και η Vogue "απρόσμενη". Το γεγονός πως το συγκεκριμένο σχολείο περιλαμβάνει κορίτσια και αγόρια μαθητές και όχι μόνο αγόρια, πάει κόντρα στη βασιλική παράδοση.

5. Δεν φοβούνται να δείξουν πώς πραγματικά νιώθουν όταν βρίσκονται σε δημόσιους χώρους

Δεν ξέρουμε αν αυτό βρίσκεται στα βιβλία με το βασιλικό πρωτόκολλο, αλλά το να κάνεις σκηνή σε δημόσιο χώρο δεν πρέπει να είναι και το καλύτερο της βασιλικής οικογένειας. Ωστόσο, η πριγκίπισσα Charlotte είχε μία στιγμή παιδικής γκρίνιας όταν έπρεπε να μπει στο αεροπλάνο στο Αμβούργο της Γερμανίας, στο τέλος της βασιλικής περιοδείας στη Γερμανία και τη Πολωνία πέρυσι. Για να είμαστε δίκαιοι, τα μικρά παιδιά είναι μικρά παιδιά και αν κουραστούν θα γκρινιάξουν -ακόμα κι αν είναι royals!

6. Φορούν casual ρούχα για να συναντήσουν αρχηγούς κρατών

Σύμφωνα με την παράδοση, όταν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας συναντούν αρχηγούς άλλων κρατών, είναι είτε για μία επίσημη φωτογράφηση είτε για ένα ιδιωτικό συμπόσιο. Αν είναι φωτογράφηση, τότε η δούκισσα του Cambridge θα φοράει ένα κομψό φόρεμα με αυστηρές γραμμές και ο δούκας, κοστούμι. Αν είναι συμπόσιο, στέμμα, τιάρα, τουαλέτα, κλπ.

Ωστόσο, όταν ο πρίγκιπας George συνάντησε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Barack Obama, και τη σύζυγό του και πρώην Πρώτη Κυρία, Michelle Obama, το 2016, φορούσε... τις πιτζάμες του και μία ρόμπα. Αλλά ο μικρός δεν δημιούργησε καθόλου κακή εντύπωση -εν αντιθέσει- και πόσο μάλλον αφού είχε περάσει η ώρα που θα έπρεπε ήδη να κοιμάται. Η στιγμή που έδωσε το χέρι του στον Obama και μετά όταν ανέβηκε στο κουνιστό αλογάκι που του έφεραν δώρο, είναι από τα πιο αξιολάτρευτα πράγματα που έχουμε δει ποτέ.

 

Gallery: Δείτε ακόμη όταν ο πρίγκιπας George πήγε πρώτη μέρα στο σχολείο

[gallery-717449]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.