CELEBRITIES

Βρήκαμε τα 6 fitness μυστικά της Meghan Markle


MMEINTANI

12 Ιανουαρίου 2018

075-avalon-meghanma171201-npjsx.jpg

Σε μία από αυτές λοιπόν είχε αναλύσει και ό,τι σχετίζεται με τις fitness συνήθειές της, οι οποίες της έχουν χαρίσει το σώμα και την σιλουέτα που θαυμάζουμε όλοι τώρα. 

Τα κίνητρά της

Η υγεία, η ευεξία και το αίσθημα που νιώθεις όταν τελειώνεις την προπόνηση. Όλα αυτά με ωθούν στο να πάρω το στρώμα μου και να γυμναστώ. Πολλές φορές η ιδέα του να γυμνάζεσαι μοιάζει απαίσια αλλά πάντα υπενθυμίζω στον εαυτό μου πόση ευφορία νιώθεις μετά.

Για τη γυμναστική

Η μητέρα μου ήταν δασκάλα της yoga, οπότε αυτή η γυμναστική κυλάει στο αίμα μου. Λατρεύω ένα έντονο μάθημα vinyasa – ακόμη καλύτερα αν περιλαμβάνει χορό hip-hop και γίνεται σε μια σκοτεινή αίθουσα υπό το φως των κεριών. Ό,τι καλύτερο!

Για τον διαλογισμό

Το τρέξιμο ήταν πάντα το δικό μου είδος διαλογισμού, γιατί μου επιτρέπει να αδειάζω το μυαλό μου.

Τι βλέπει στον καθρέφτη

Φακίδες. Και τις λατρεύω.Freckles. And I love them. 


Επενδύει στον εαυτό της

Δίνω στον εαυτό μου την πολυτέλεια να χαλαρώνει. Είμαστε όλοι τόσο πολυάσχολοι και κάνουμε τόσα πράγματα ταυτόχρονα αλλά πάντα βρίσκω μια ώρα για αποσυμπίεση, είτε βλέποντας τηλεόραση είτε περνώντας χρόνο με τα σκυλάκια μου και πίνοντας ένα ποτήρι κρασί. Όλα είναι θέμα ισορροπίας.

Τι δεν διαπραγματεύεται με τίποτα

Το να ανασαίνω. Αργά και ουσιαστικά. 

Gallery: Η Meghan Markle φόρεσε το πιο κομψό παντελόνι στη νέα εμφάνισή της με τον πρίγκιπα Harry

[gallery-718108]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.