CELEBRITIES

Θύελλα αντιδράσεων της οικογένειας Versace, μετά την προβολή της τηλεοπτικής σειράς για τη ζωή του σχεδιαστή


The Jennettes

19 Ιανουαρίου 2018

cruz-versace.jpg
 
 
Η σειρά στηρίζεται στο βιβλίο της Maureen Orth-ανταποκρίτρια του Vanity Fair- η οποία έκανε έρευνα δύο χρόνων, αφού επικοινώνησε με περισσότερα από 400 άτομα για να γράψει το «Vulgar Favors: Andrew Cunanan, Gianni Versace, and the Largest Failed Manhunt in U.S. History».
 
Η οικογένεια του διάσημου σχεδιαστή Versace λοιπόν καταγγέλει την τηλεοπτική σειρά, υποστηρίζοντας ότι περιλαμβάνει κουτσομπολιά. Σε ανακοίνωσή της αναφέρει  «Η οικογένεια Versace ούτε επέτρεψε ούτε συμμετείχε στην παραγωγή της σειράς»,  «"The Assassination of Gianni Versace : American Crime Story" θα πρέπει αποκλειστικά να θεωρηθεί έργο φαντασίας». «Ακόμη και η συγγραφέας Maureen Orth δε ρώτησε την οικογένεια, δεν πήρε ποτέ πληροφορίες από εμάς και θέλοντας απλά να γράψει μια ιστορία που θα δημιουργήσει εντύπωση, επανέλαβε αντιφατικές φήμες», ισχυρίζονται οι Versace.
 
 

Σύμφωνα με το βιβλίο της συγγραφέα, ο διάσημος σχεδιαστής, Gianni Versace ήταν φορέας του AIDS, κάτι που η οικογένεια αρνείται κατηγορηματικά. Πηγές αναφέρουν ότι αυτό το χαρακτηριστικό ήταν που έκανε έξαλλη την αδερφή του Gianni, Donatella. Η ίδια μίλησε στο La Repubblica και δήλωσε ότι «πρόκειται για ένα από τα πολλά ψέματα. Γράφοντας αυτά τα φρικτά πράγματα, η Maureen Orth δεν έλαβε υπόψιν της τις διαβεβαιώσεις της οικογένειας. Ωστόσο, μόνο η οικογένειά του γνωρίζει τις λεπτομέρειες της ζωής του, αφού έζησε στο πλευρό του».
 
Η οικογένεια αναφέρει ότι δεν έχει δει και ούτε σκοπεύει να παρακολουθήσει στο μέλλον την τηλεοπτική σειρά.
 
Τη δυσαρέσκειά του για τη σειρά εξέφρασε και ο επί 15 χρόνια σύντροφος του Gianni, Antonio D’Amico, «πολλά ειπώθηκαν με αφορμή την δολοφονία του Versace, χιλιάδες υποθέσεις έγιναν, αλλά καμία δεν αποτυπώνει την αλήθεια».

Στην gallery που ακολουθεί δείτε την έπαυλη του Versace, που λειτουργεί πλέον ως πολυτελές ξενοδοχείο:
 
[gallery-718083]
 
.
 
 
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.