CELEBRITIES

H Serena Williams παραλίγο να χάσει τη ζωή της στη γέννα


21 Φεβρουαρίου 2018

000-gc2mo.jpg

 

 

Όλα ξεκίνησαν με πνευμονική εμβολή –μία ή περισσότερες αρτηρίες των πνευμόνων φράζονται από ένα θρόμβο αίματος- και, έχοντας εμπειρία με αυτό το πρόβλημα, κάλεσε αμέσως βοήθεια. Από το βήχα, κόπηκαν τα ράμματα της καισαρικής και υποβλήθηκε σε επέμβαση κατά την οποία οι γιατροί βρήκαν ένα τεράστιο αιμάτωμα στην κοιλιά της. Στη συνέχεια, χειρουργήθηκε ξανά - αυτή τη φορά για να προστατευτούν οι πνεύμονές της. Επέστρεψε στο σπίτι της έξι εβδομάδες μετά.

«Είμαι ευγνώμων που είχα πρόσβαση σε μία τέτοια ομάδα γιατρών που ήξεραν ακριβώς τι έπρεπε να κάνουν για να με σώσουν. Χωρίς αυτούς, δε θα ήμουν εδώ σήμερα», αναφέρει στο CNN.

Βέβαια, υπάρχουν χιλιάδες γυναίκες σε λιγότερο ανεπτυγμένες χώρες που χάνουν τη ζωή τους εξαιτίας επιπλοκών στη γέννα, λόγω έλλειψης των απαραίτητων φαρμάκων ή επειδή η απόσταση μεταξύ των σπιτιών τους και του πλησιέστερου νοσοκομείου είναι τεράστια.Η διάσημη αθλήτρια τονίζει ότι η κατάσταση αυτή πρέπει να αλλάξει και ζητάει από τον καθένα μας να δράσει, με όποιον τρόπο μπορεί.

«Μαζί, μπορούμε να κάνουμε την αλλαγή. Μαζί, μπορούμε να γίνουμε η αλλαγή.», δηλώνει.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.