CELEBRITIES

Η Jennifer Lawrence απαντά στα σεξιστικά σχόλια για το φόρεμα που προκάλεσε αντιδράσεις


Αφροδίτη Σακκά

22 Φεβρουαρίου 2018

000-10g7vv.jpg

"Αυτό δεν είναι μόνο εντελώς γελοίο, είμαι εξαιρετικά προσβεβλημένη," έγραψε η Lawrence. "Αυτό το φόρεμα Versace ήταν υπέροχο, πιστεύετε πως θα κάλυπτα αυτό το πανέμορφο φόρεμα με ένα παλτό και ένα κασκόλ; Ήμουν έξω για πέντε λεπτά. Θα στεκόμουν και στο χιόνι για αυτό το φόρεμα γιατί λατρεύω τη μόδα και ήταν επιλογή μου."

Η Lawrence, ανοιχτά φεμινίστρια, ξεκαθάρισε επίσης πως το outfit μίας γυναίκας είναι δική της επιλογή. "Αυτό είναι σεξιστικό, αυτό είναι γελοίο, αυτό δεν είναι φεμινισμός," συνέχισε. "Οι υπερβολικές αντιδράσεις για ό,τι κάνει ή λέει κάποιος, δημιουργώντας διαμάχη για ανόητα αβλαβή πράγματα όπως το τι διαλέγω να φοράω και τι όχι, δεν μας πάει μπροστά. Δημιουργεί ανόητους περισπασμούς από τα πραγματικά θέματα. Συνέλθετε κόσμε. Ό,τι με βλέπετε να φοράω είναι επιλογή μου. Και αν θέλω να κρυώνω ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ!"

Δείτε ολόκληρο το post παρακάτω.

Η αγανάκτηση της Lawrence είναι κατανοητή, αφού πολλά tabloids επικεντρώθηκαν στο πόσο λίγα φορούσε κατά τη διάρκεια της εμφάνισή της στο Red Sparrow photo call στο Λονδίνο. Κάποιοι τίτλοι έγραφαν, "'Καταθλιπτική' φωτογραφία της Jennifer Lawrence με μικροσκοπικό φόρεμα σε ταράτσα με τσουχτερό κρύο ενώ οι άντρες φορούσαν παλτό δημιουργεί θυμό'". Ή, "Γιατί η Jennifer Lawrence είναι σχεδόν γυμνή στο τσουχτερό κρύο σε μία ταράτσα;"

Σημειωτέον, η Lawrence φορούσε πανωφόρι όταν έφτασε στο event. Απλά το έβγαλε για να αναδείξει το look της στη φωτογραφία.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τα πιο iconic looks της Jennifer Lawrence στο red carpet

[gallery-717639]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.