CELEBRITIES

Η Jennifer Lopez ανέβασε τo πιο συγκινητικό post για τα παιδιά της


The Jennettes

23 Φεβρουαρίου 2018

jennifer.jpg

Για το post της Emme, έγραψε, "Emme είσαι η ψυχή μου, το εσωτερικό μου παιδί προσωποποιημένο στο πιο χαρούμενο και ευαίσθητο ανρθώπινο ον που έχω συναντήσει ποτέ... και λατρεύω τα πάντα σε εσένα... τη καλλιτεχνικότητά σου, την ανεξαρτησία σου, τη δύναμή σου και το ευαίσθητο πνεύμα σου... Χαρούμενα 10α γενέθλια marshmallow πριγκίπισσά μου... Ξέρω πως μεγαλώνεις τόσο πολύ αλλά θα είσαι πάντα η πολύτιμή μου καρύδα."

Ο Max, που είναι μικρότερος για λίγα λεπτά, επίσης έλαβε ένα εξίσου συγκινητικό μήνυμα από τη μητέρα του. "Max είσαι η καρδιά μου, η αγάπη μου και το φως μου... φωτίζεις κάθε μου ημέρα με την καλοσύνη και τη φροντίδα σου, την αγάπη και την ευαισθησία σου... η ενέργειά σου είναι ασύγκριτη, η αίσθηση του χιούμορ σου κάνει όλους γύρω σου να γελάνε, και θαυμάζω το βάθος της κατανόησής σου στους ανθρώπους και στον κόσμο... παλιά μου ψυχή, πανέμορφό μου αγόρι, Χαρούμενα 10α γενέθλια, ξέρω πως μεγαλώνεις τόσο πολύ αλλά θα είσαι πάντα η πολύτιμή μου καρύδα."

 

Gallery: Δείτε ακόμη την αξιολάτρευτη εμφάνιση της Jennifer Lopez με τον Alex Rodriguez στο κόκκινο χαλί

[gallery-718193]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.