CELEBRITIES

Αυτή η ηθοποιός εμφανίστηκε ξυπόλυτη μπροστά στη Kate Middleton και την αποκάλεσε "γλυκιά μου"


The Jennettes

23 Φεβρουαρίου 2018

20180131-zan-af3-06520164.jpg

"Συνάντησα πράγματι την Kate και τον William και εκείνη φορούσε τακούνια και είναι έγκυος, οπότε ένιωσα λίγο περίεργα να στέκομαι εκεί με τα γυμνά μου πόδια," είπε η Janney στον James Corden στο The Late Late Show.ξυπόλυτη, ήταν απίστευτο το ότι είναι τόσο ψηλή," συμπλήρωσε η Janney. "Της είπα πως ήμουν ξυπόλυτη και της είπα πως θα έπρεπε να βγάλει τα παπούτσια της γιατί είναι έγκυος," συνέχισε η ηθοποιός. "Ήταν μία άβολη στιγμή."

Συμπλήρωσε, μάλιστα, πως καταλάθος αποκάλεσε την Middleton με ένα χαριτωμένο όνομα. "Την είπα "γλυκιά μου" και ίσως αυτό να μην ήταν το βασιλικό πρωτόκολλο," είπε. 

Όπως αποδείχθηκε, δεν είναι το σωστό πρωτόκολλο. Η επίσημη ιστοσελίδα της βασιλικής οικογένειας αναφέρει πως το κοινό παραδοσιακά αποκαλεί τις γυναίκες royals "Υψηλοτάτη" ή "Κυρία". Δυστυχώς, το "γλυκιά μου" δεν είναι στη λίστα. Αλλά ευτυχώς για τη Jannet, δεν αναφέρονται τα γυμνά πόδια. 

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της Janney με τον James Corden παρακάτω:

 

Gallery: Δείτε ακόμη την υπέροχη τουαλέτα που φόρεσε η Kate Middleton στα BAFTAs

[gallery-718247]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.