CELEBRITIES

Η παρένθετη μητέρα της Kim Kardashian εμφανίστηκε στην τηλεόραση


The Jennettes

6 Μαρτίου 2018

20171104-zaf-f05-060.jpg

 "Είναι τόσο υπέροχο, τόσο καταπληκτικό," της είπε η Kylie. "Ευχαριστώ," είπε η παρένθετη μητέρα. "Είμαι τόσο χαρούμενη που το κάνω αυτό γενικά. Με όλες τις γυναίκες που έχουν θέματα εγκυμοσύνης, και έχουν τόσο εμπιστοσύνη σε ανθρώπους σαν κι εμένα, είναι υπέροχο. Είναι ήδη μεγάλη υπόθεση".

"Χωρίς εσένα, αυτό δεν θα ήταν δυνατό, οπότε δεν ξέρουμε πώς να σε ευχαριστήσουμε," της είπε η Kris Jenner.

H παρένθετη μητέρα της Kim έφερε στον κόσμο τη Chicago West στις 15 Ιανουαρίου. Σε ένα post στο blog της που επιβεβαίωνε τη γέννηση της κόρης της, η Kim ευχαρίστηκε προσωπικά την παρένθετη μητέρα ξανά. "Ο Kanye κι εγώ είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον ερχομό του υγιέστατου και πανέμορφου μωρού μας," έγραψε. "Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες στην παρένθετη μητέρα μας που έκανε τα όνειρά μας πραγματικότητα με το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να δώσει κανείς και στους υπέροχους γιατρούς και νοσοκόμες για την ξεχωριστή φροντίδα τους. H North και ο Saint είναι εξαιρετικά ενθουσιασμένοι για τον ερχομό της μικρής τους αδερφής." 

Η Kim ανέβασε την πρώτη φωτογραφία της με την Chicago την περασμένη εβδομάδα.

 

Gallery: Mόνο μία από αυτές οι γυναίκες είναι η Kim Kardashian

[gallery-716834]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.