CELEBRITIES

Πώς πέρασαν οι celebrities την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στο Instagram


9 Μαρτίου 2018

emma.jpg

Η Michelle Obama τόνισε την αφοσίωσή της στο να ισχυροποιηθούν τα κορίτσια σε όλο τον κόσμο, μέσω της εκπαίδευσης.

Η Nicole Kidman δημοσίευσε για το έργο ακτιβιστριών σε όλο τον κόσμο.

Η Emma Watson, που είναι γνωστή για τη μάχη που δίνει για την ισότητα των δύο φύλων, ανέβασε φωτογραφία της φορώντας ροζ jacket με τη φράση «Girls just wanna have fundamental rights» (Τα κορίτσια θέλουν μόνο θεμελιώδη δικαιώματα).

Η βραβευμένη με Oscar Lupita Nyong’ο, μετέτρεψε τις ηρωίδες της ταινίας Black Panther που πρωταγωνιστούσε, σε Powerpuff Girls.

H Reese Witherspoon πέρασε τη μέρα μιλώντας για τα δικαιώματα των γυναικών, στα γραφεία του OHE.

H Victoria Beckham γιόρτασε την ημέρα με δύο φωτογραφίες. Μία με την κόρη της, Harper, και μία με τη μητέρα της.

Mε τις πιο γλυκές φωτογραφίες, που απεικονίζουν τη μητέρα, την κόρη και τη σύζυγό του, τίμησε ο David Beckham τις γυναίκες της ζωής του.  Ο διάσημος ποδοσφαιριστής έγραψε ότι είναι πολύ τυχερός που έχει τόσο δυνατές και αποφασιστικές γυναίκες να κρατούν τα ηνία τόσο στο σπίτι όσο και στη δουλειά.

Με φωτογραφία με την ίδια και τη μητέρα της γιόρτασε την ημέρα και η Alicia Keys, περιγράφοντας την τελευταία ως την πιο σκληρή γυναίκα που ξέρει.

H Kris Jenner, μητέρα πέντε γυναικών, ανέβασε την εικόνα που θα έπρεπε να μας εμπνεύσει όλες. Το μήνυμά της; «Αυτό είναι για τις δυνατές γυναίκες. Ας τις γνωρίσουμε. Ας γίνουμε εκείνες. Ας τις μεγαλώσουμε».

Η Gisele Bundchen πόζαρε με την κόρη της, ζητώντας «περισσότερη αγάπη, περισσότερη συμπόνοια, περισσότερη ισότητα, περισσότερη υποστήριξη».

Η Janelle Monae ανέβασε την πιο δυναμική φωτογραφία με τις φίλες της.

Η ηθοποιός Laura Dern μοιράστηκε με τους followers της ένα δυναμικό κομμάτι της ομιλίας της Monica Ramirez, για το Time is Up. Αφορούσε την αλλαγή που πραγματοποιείται στο σύστημα, και έχει ξεκινήσει από γυναίκες.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @lauradern στις

Η Dua Lipa γιόρτασε την Ημέρα με φωτογραφίες με τις αγαπημένες της γυναίκες – τη μητέρα, την αδελφή και τις χορεύτριές της,

Το μοντέλο Natasha Poly μοιράστηκε την πιο όμορφη στιγμή, αγκαλιά στο κρεβάτι με την κόρη της, Aleksandra.

Η Karlie Kloss χρησιμοποίησε τόσο τι Instagram όσο και το Twitter για να τονίσει τη σημασία της ημέρας.

 

Mε ένα κολάζ, η Millie Bobby Brown αναφέρθηκε στο ότι μεγαλώνει «σε έναν κόσμο γεμάτο ισχυρές γυναίκες».

Ο θρύλος των Beatles, Paul McCartney τίμησε τις γυναίκες της ζωής του με ένα πορτρέτο του ίδιου ανάμεσα στις δύο κόρες του.

 

 

Gallery: Δείτε επίσης το γραφείο της Karlie Kloss που μοιάζει με το σπίτι των ονείρων σας

[gallery-717352]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.