CELEBRITIES

H Khloe Kardashian οργάνωσε το πιο όμορφο πάρτι για το μωρό της


11 Μαρτίου 2018

20160312-zaa-a123-018.jpg

 

 

«Το baby shower ήταν πολύ ροζ, με τριαντάφυλλα παντού στο χώρο. Από την οροφή κρέμονταν χιλιάδες άνθη, δημιουργώντας μία πολύ καλή πρώτη εντύπωση στους καλεσμένους», δήλωσε ένας παρευρισκόμενος.

 

 

Η υποψήφια μαμά επέλεξε tota pink συνδυασμό - φορούσε  φόρεμα με παλτό- και μοιραζόταν κάθε στιγμή με τους followers της στο Instagram. Αποκορύφωμα ήταν μία neon πινακίδα που έγραφε «Baby Thompson» (μωρό Thompson), πάνω από εκατοντάδες ροζ μπαλόνια.

 

 

Εκτός από τις αδελφές και τη μητέρα της Khloe, ήταν εκεί η γιαγιά της, Mary Joe Campbell, η μικρή North West, η αισθητικός των σταρ, Anastasia, και η Kim Zolciak-Biermann, πρωταγωνίστρια του Housewives of Atlanta, μαζί με την κόρη της. Όλες ήταν, όπως όριζε η πρόσκληση, ντυμένες με –τι άλλο;- ροζ, και έπιναν σαμπάνια με φράουλες.

 

 

Περίπου μία ώρα αφού ξεκίνησαν όλα, την εμφάνιση του έκανε και ο Tristan Thompson, σύντροφος της 33χρονης και μέλλων μπαμπάς, μαζί με τρεις φίλους του. Όλοι, αργότερα, μίλησαν για τον έρωτα του ζευγαριού και για την ευτυχία τους, που δεν κρύβεται.

Φυσικά η Kylie Jenner δε θα μπορούσε να μην ενημερώσει το κοινό της στα social media, και πόσταρε φωτογραφία της κοιλιάς της αδελφής της με τη λεζάντα «Ανυπομονώ να σε γνωρίσω, μωράκι», ενώ η πιο συγκινητική στιγμή ήταν αυτή της πρόποσης της Kris Jenner, μητέρας της Kardashian.

«Είμαστε εδώ για να τιμήσουμε την Khloe. Για να το ελαφρύνουμε λίγο, σχεδόν σαράντα χρόνια πριν βρισκόμουν εδώ για το πάρτι του γάμου μου με τον πατέρα της, Robert Kardashian», είπε, ενώ συνέχισε αστειευόμενη «Εντάξει, δεν ήταν τα μόνο γαμήλιο πάρτι που έκανα».

Η αγαπημένη μας σταρ πέρασε πολύ όμορφα, και τώρα είναι όλα έτοιμα για να υποδεχτεί τη μικρή της κόρη!

 

Gallery: Δείτε επίσης τα stylish looks της Khloe Kardashian στο καρέ κούρεμά της

[gallery-716256]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.