CELEBRITIES

H μέρα που η βασίλισσα Ελισάβετ μέθυσε και έβρισε την Camilla Parker-Bowles


The Jennettes

21 Μαρτίου 2018

20180320-zaa-ap2-125.jpg

Το βιβλίο, με τίτλο Rebel Prince: The Power, Passion and Defiance of Prince Charles, περιγράφει ένα βράδυ στο Balmoral Castle το καλοκαίρι του 1998 (έναν χρόνο μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας Diana) όταν η βασίλισσα δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα λόγια της μετά από μερικά αλκοολούχα ποτά. Σύμφωνα με το People και το βιβλίο του Bower, το γεγονός πήγε κάπως έτσι:

"[O Charles] ζήτησε από τη μητέρα του να μαλακώσει τον ανταγωνισμό της έτσι ώστε να μπορέσει να ζήσει ανοιχτά με την Camilla. Η ελπίδα του ήταν πως η βασίλισσα, που σπάνια παρενέβαινε, τουλάχιστον δεν θα το απαγόρευε εντελώς". Αλλά εκείνο το βράδυ που είχε πιει αρκετά martinis, και προς έκπληξη του Charles απάντησε έντονα: δεν θα συγχωρούσε τη μοιχεία του, ούτε την Camilla που δεν άφησε τον Charles να αφήσει τον γάμο του να αναρρώσει. "Εξέφρασε τον θυμό της που εκείνος είχε πει ψέματα για τη σχέση του με όπως την αποκάλεσε 'εκείνη την κακή γυναίκα' και συμπλήρωσε: "Δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί της".

Σύμφωνα με το βιβλίο, ο Charles έφυγε γρήγορα από το δωμάτιο και κάλεσε την Camilla κλαίγοντας. Το βιβλίο του Bower ισχυρίζεται επίσης πως ο ανταγωνισμός κυνηγούσε τη σχέση του Charles και της Camilla για χρόνια, ακόμα και στον γάμο τους το 2005. Μπορεί μέχρι τον γάμο το δράμα να ήταν συνεχές, αλλά τελικά παντρεύτηκαν στις 9 Απριλίου, 2005 στο St. Georges Chapel, στο ίδιο μέρος που θα παντρευτούν και ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle. 

Η επίσημη ένωση σήμαινε πως η βασίλισσα, που παρευρέθηκε στον γάμο, τελικά ενέκρινε το ζευγάρι να κάνει δημόσια τη σχέση του. Ωστόσο, το βιβλίο ισχυρίζεται πως η βασίλισσα Ελισάβετ Β' αρνήθηκε να μιλήσει στην Camilla στον γάμο ή να την αναφέρει με το όνομά της κατά τη διάρκεια του λόγου της. Το βιβλίο αποδίδει το γεγονός πως η βασίλισσα "μαλάκωσε" σχετικά με τη σχέση τους, μετά από τον θάνατο της μητέρας της το 2002, η οποία επίσης δεν ενέκρινε τη σχέση του εγγονού της, Charles.

 

Gallery: Δείτε ακόμη όταν η Kate Middleton εμφανίστηκε ίδια η πριγκίπισσα Diana

[gallery-718183]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.