CELEBRITIES

Stormy Daniels: Ποια είναι η γυναίκα που έχει φέρει τα πάνω κάτω στον Λευκό Οίκο


The Jennettes

27 Μαρτίου 2018

20180219-zaa-p124-007.jpg

Η Daniels έδωσε μία συνέντευξη στον Anderson Cooper την Κυριακή το βράδυ, κατά τη διάρκεια της οποίας αποκάλυψε ιδιαίτερα σοκαριστικές πληροφορίες για τον πρόεδρο των ΗΠΑ -κάνοντας μάλιστα τα πιο υψηλά νούμερα τηλεθέασης από τον καιρό προεδρίας του Barck Obama. Δείτε παρακάτω τις πιο σημαντικές στιγμές από τη συνέντευξη "60 Minutes" της Stormy Daniels.

Η πρώτη του φράση ήταν για εκείνον

Ξεκίνησε με εκείνον να μιλάει για τον εαυτό του. "Έχεις δει το νέο μου περιοδικό;"

Της είπε πως του θύμιζε την κόρη του

Μου λέει, "Ουάου, είσαι -είσαι ξεχωριστή. Μου θυμίζεις την κόρη μου". Ξέρεις, μου λέει, "Είσαι έξυπνη και όμορφη και μία γυναίκα που πρέπει να λαμβάνεται υπόψη και μου αρέσεις. Μου αρέσεις."

Της είπε να μην ανησυχεί για τη Melania

Ρώτησα [για τη Melania που μόλις είχε γεννήσει τον Baron]. Και το απέφυγε, λέγοντας, "Α, ναι, ναι, ξέρεις, μην ανησυχείς γι' αυτό. Έχουμε και ξεχωριστά δωμάτια, κλπ".

Δεν ήθελε να κάνει σεξ μαζί του

Ήταν αναμενόμενο για το ότι έκανα μία κακή επιλογή και πήγα μόνη μου στο δωμάτιο κάποιου και απλά άκουσα τη φωνή στο κεφάλι μου να λέει, "Βάζεις τον εαυτό σου σε άσχημη κατάσταση και άσχημα πράγματα συμβαίνουν, το αξίζεις αυτό."

Είπε πως κάποιος την απείλησε αν μιλούσε για τη σχέση της με τον Trump

"Ήμουν σε ένα parking, πηγαίνοντας σε ένα μάθημα γυμναστικής με την κόρη μου που είναι βρέφος. Έβγαζα το κάθισμα, την τσάντα με τις πάνες, ξέρετε όλα αυτά τα πράγματα," είπε η Daniels. "Και ένας τύπους έρχεται και μου λέει 'Άσε τον Trump ήσυχο. Ξέχνα την ιστορία.' Και μετά έγειρε, κοίταξε την κόρη μου και είπε, 'Είναι πανέμορφο κοριτσάκι. Θα ήταν κρίμα αν κάτι συνέβαινε στη μαμά της.' Και μετά έφυγε".

Τι θα έλεγε στον Trump αν έβλεπε τη συνέντευξη

Ξέρει πως λέω την αλήθεια.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.