CELEBRITIES

Όταν η Marilyn Monroe εξομολογήθηκε τη παράνομη σχέση με τον JFK στη Jackie Kennedy


The Jennettes

28 Μαρτίου 2018

marilyn.jpg

Όπως αναφέρει ο συγγραφέας, η Monroe πίστευε πως ο JFK θα άφηνε τη σύζυγό του και θα παντρευόταν εκείνη, λέγοντας μάλιστα στην καλή της φίλη, Jeanne Carmen, "Μα δεν με βλέπεις ήδη Πρώτη Κυρία;" Ο ηθοποιός Pater Lawford, που παντρεύτηκε την αδερφή του JFK, Patricia, το 1954, είχε πει πως η Monroe είχε πάρει τηλέφωνο την Jackie Kennedy για να εξομολογηθεί την εξωσυζυγική σχέση και να της πει πως ο σύζυγός της είχε ήδη συμφωνήσει να αφήσει την οικογένειά του και να μετακομίσει με την ηθοποιό.

Η Kennedy λέγεται πως απάντησε: "Marilyn, θα παντρευτείς τον Jack, αυτό είναι υπέροχο... Και θα μετακομίσεις στον Λευκό Οίκο και θα πάρεις τις ευθύνες της Πρώτης Κυρίας, και εγώ θα φύγω και εσύ θα έχεις όλα τα προβλήματα."

Παρ' ότι η αντιμετώπισή της στην σχέση του συζύγου της με την Monroe φαινόταν αρκετά ήρεμη, πιστεύεται πως η Kennedy υπέφερε βαθιά με τις εξωσυζυγικές σχέσεις του JFK και ειδικά για αυτή με την Monroe.

 

Gallery: Δείτε ακόμη μερικές από τις πιο όμορφες φωτογραφίες της Jackie Kennedy

[gallery-717840]

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.