CELEBRITIES

H απάντηση του Ben Affleck στο περιοδικό που τον αποκάλεσε "δυστυχή και στρουμπουλό"


The Jennettes

30 Μαρτίου 2018

abaca-614843-190.jpg

Σε ένα απλό tweet, ο Affleck απάντησε στο The New Yorker για την κριτική στην δημόσια εμφάνισή του και την φαινομενική συναισθηματική του περσόνα. Στο άρθρο, ο The New Yorker είπε: "Από τότε που χώρισε, ο Affleck έχει φωτογραφηθεί πολλές φορές από τους paparazzi, να μοιάζει μελαγχολικός. Το αποτέλεσμα είναι οι φωτογραφίες να έχουν γίνει μία αξιόπιστη πηγή για memes. Μία σειρά φωτογραφιών του Affleck να καπνίζει vaper στο αμάξι του, τα μάτια του κλειστά σαν να δείχνουν παραίτηση, έκαναν κύκλους -όπως και μία άλλη φωτογραφία του ηθοποιού να καπνίζει ένα τσιγάρο, το πρόσωπό του μία μάσκα εξάντλησης."

Και δεν τελειώνει εκεί. Περιγράφοντας μία πρόσφατη εμφάνιση του γιγαντιαίου τατουάζ στη πλάτη του Affleck, ο The New Yorker έγραψε: "Η κοιλιά του κρέμεται με έναν τρόπο που σε μία πιο διαφωτισμένη χώρα όπως η Γαλλία, θα θεωρούταν ελκυστικό, όχι όπως ο Gérard Depardieu στα καλύτερά του, αλλά σε μία φασιστική με το fitness Αμερική, η εικόνα μπορεί να διαβαστεί ως Homer Simpso-νική (αναφορά στον cartoon χαρακτήρα από τους The Simpsons)."

Χωρίς να αποτελεί έκπληξη, ο Affleck δεν ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα με την περιγραφή. Την Πέμπτη, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, έγραψε στο Twitter "@NewYorker είμαι μια χαρά. Το χοντρό μου δέρμα ενισχύεται από φανταχτερά τατουάζ."

Ορίστε, λοιπόν. Ο Affleck έχει ένα τεράστιο τατουάζ ενός φοίνικα στην πλάτη του το οποίο η πρώην γυναίκα του χαρακτήρισε στο Vanity Fair ως "κρίση μέσης ηλικίας". Βέβαια, εκείνος δεν πτοείται και το "φανταχτερό" τατουάζ του φαίνεται να τον χαροποιεί. Τέλος καλό, όλα καλά.

 

Gallery: Δείτε ακόμη γιατί πρέπει να περιποιήστε τα τατουάζ σας

[gallery-716807]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.