CELEBRITIES

O Ryan Reynolds υπερασπίστηκε τον γάμο του με τον πιο ξεκαρδιστικό τρόπο


The Jennettes

2 Απριλίου 2018

20170108-jlr-z03-227.jpg

Μία "κοντινή πηγή" φαίνεται πως είπε στο IB Times, πως "τα τελευταία χρόνια, ο Ryan δουλεύει εκτός πόλης όσο η Blake μένει σπίτι με τα παιδιά. Η απόσταση μεταξύ τους έχει μεγαλώσει πολύ". Το site έγραψε σε tweet: "Ο Ryan Reynolds και η σύζυγός του Blake Lively δυσκολεύονται στο να περνούν "ποιοτικό χρόνο" μαζί. 

Και η απάντηση του Reynolds στο δημοσίευμα; "Μακάρι. Θα ήθελα λίγο χρόνο για 'μένα." Ως συνήθως ο Reynolds είναι έτοιμος να κάνει πλάκα με τη γυναίκα του στα social media, πράγμα που σημαίνει πως ο γάμος τους είναι μια χαρά.

Ο Reynolds και η Lively έχουν μεγάλη ιστορία στα αστεία μεταξύ τους και φαίνεται πως αυτό βοηθάει στο να κρατούν τη σχέση τους ζωντανή. Αλλά, ίσως η πιο γλυκιά online στιγμή του ζευγαριού να ήταν όταν ο Reynolds φωτογραφήθηκε με τη Lively για τον Instagram λογαριασμό, Humans of New York. Εξηγώντας το γιατί ο γάμος τους δούλεψε, ο Reynolds αποκάλυψε:

"Πάντα αντιδρά με εμπάθεια. Αντιμετωπίζει τον θυμό με εμπάθεια. Αντιμετωπίζει το μίσος με εμπάθεια. Θα πάρει χρόνο να φανταστεί τι συνέβη σε έναν άνθρωπο όταν ήταν πέντε ή έξι χρονών. Και με έχει κάνει να έχω περισσότερη εμπάθεια. Είχα μία πολύ δύσκολη σχέση με τον πατέρα μου. Πριν πεθάνει, εκείνη με έκανε να θυμηθώ πράγματα που δεν ήθελα να θυμάμαι. Με έκανε να θυμηθώ τις καλές στιγμές.

 

A post shared by Humans of New York (@humansofny) on

 

Gallery: Δείτε ακόμη το πώς η Blake Lively σπάει τα standards ομορφιάς

[gallery-716333]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.