CELEBRITIES

H Miranda του Sex & The City αποκάλυψε τη μία σκηνή που την "κατέστρεψε"


The Jennettes

5 Απριλίου 2018

abaca-201081-002.jpg

"Ένιωσα λίγο κατεστραμμένη από αυτό. Γιατί πίστευα πως η σειρά είχε να κάνει τόσο με τη γυναικεία ενδυνάμωση και τις γυναίκες που κάνουν τις δικές τους επιλογές και τις γυναίκες να μάχονται γι' αυτό που θέλουν, να υποστηρίζουν τους εαυτούς τους, έτσι για εμένα, το να έχεις αυτού του είδους την κορύφωση -ο πολύ πλούσιος σύζυγός σου να σου φτιάχνει μία πολύ όμορφη ντουλάπα για τα ρούχα σου- σκέφτηκα 'Δεν είναι ακριβώς αυτό που λατρεύεις σε αυτή τη σειρά, έτσι δεν είναι;' Γιατί δεν είναι αυτό που προσπαθούσαμε να κάνουμε. Λατρεύουμε τα ρούχα [βέβαια]! Δεν λέω πως όχι."

Παρ' ότι η Nixon θεώρησε λάθος τον τρόπο με τον οποίο τελείωσε η ταινία, υπέγραψε για να γυρίσει και την επόμενη και σύμφωνα με δημοσιεύματα ήθελε να πάρει μέρος και σε τρίτη ταινία ως κομμάτι του franchise μέχρι που η Kim Cattrall δήλωσε δημόσια πως δεν πρόκειται να συμμετέχει. 

 

Gallery: Δείτε πώς να πετύχετε το bridal make up look της Carrie Bradshaw

[gallery-716517]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.