CELEBRITIES

Από πότε βγαίνει ο Brad Pitt με τη Νeri Oxman;


12 Απριλίου 2018

abaca-572040-099.jpg

Μπορεί να μάθαμε για αυτή τη «φιλία» μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά το Us αναφέρει ότι βγαίνουν κρυφά από το περσινό φθινόπωρο. Μάλιστα, ο 54χρονος είχε εμφανιστεί σε ένα από τα μαθήματα που εκείνη δίδασκε, την ημέρα των Ευχαριστιών, με αποτέλεσμα να τον φωτογραφίσουν αρκετοί φοιτητές.

Δείτε ακόμη: Η πρώτη κοινή εμφάνιση του Brad Pitt με τη νέα του σύντροφο

 

Οι δυο τους έχουν πολλά κοινά, μεταξύ των οποίων η τέχνη και η διακόσμηση – μάλιστα, γνωρίστηκαν χάρη σε ένα αρχιτεκτονικό project που ενδιέφερε τον Pitt, στο ΜΙΤ. «Αμέσως ένιωσαν κάτι ο ένας για τον άλλο. Βέβαια, ο Brad έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να μην τραβήξουν την προσοχή», ανέφερε η πηγή.

Έχοντας καταφέρει να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, το ζευγάρι έχει κάνει αρκετά ταξίδια στο εξωτερικό - με πιο πρόσφατο ένα στη Νότιο Αφρική.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο διάσημος ηθοποιός ενδιαφέρεται για κάποια τόσο πολύ, μετά το διαζύγιό του από την Angelina Jolie το 2016. Υπήρξαν, βέβαια, φήμες ότι ξεκίνησε ένα ειδύλλιο με τη Sienna Miller, αλλά τις διέψευσαν αμέσως και οι δύο πλευρές.

 

Gallery: Δείτε επίσης ένα φωτογραφικό αφιέρωμα στον Brad Pitt

[gallery-717852]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.