CELEBRITIES

Η Beyonce χειρίστηκε το στιλιστικό της ατύχημα στην Coachella σαν πραγματική star


16 Απριλίου 2018

abaca-486939-142.jpg

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ενώ βρισκόταν στη σκηνή με το παλιό της συγκρότημα, η 36χρονη δυσκολεύτηκε πολύ να κρατήσει την μπλούζα της στη σωστή θέση, με αποτέλεσμα να την ελέγχει διαρκώς. Χωρίς να φανεί κάτι που δεν έπρεπε, συνέχισε απτόητη.

Την ώρα, όμως, που χόρευε, εμφανίστηκε ένα άλλο πρόβλημα: Άρχισε να πέφτει το επάνω μέρος από το κορμάκι της και, στην προσπάθειά της να το σηκώσει, έπεσαν οι ψηλές μπότες της.

 

Φυσικά, το Twitter δε θα μπορούσε να μην το προσέξει, αλλά όλες οι αναρτήσεις ήταν υποστηρικτικές:

 

"Είδα μόνο αποσπάσματα, αλλά η Beyonce ήταν εκπληκτική. Ακόμα και με στυλιστικό ατύχημα, κυριάρχησε στο σόου"

 

"Ο δαίμονας της ντουλάπας προσπάθησε να σαμποτάρει το φινάλε, αλλά η Beyonce δεν μπορεί να ηττηθεί οπότε μάλλον κάποιος πρόκειται να απολυθεί"

 

Η διάσημη τραγουδίστρια χειρίστηκε αυτή τη δύσκολη κατάσταση με χάρη, και δεν άφησε ένα μικρό ατύχημα  να χαλάσει το εκπληκτικό της σόου.Ακόμα, ευχαρίστησε το μουσικό φεστιβάλ που την κάλεσε, λέγοντας «Ευχαριστώ που  με κάνατε την πρώτη έγχρωμη γυναίκα που πρωταγνωνίστησε στην Coachella».

 

Gallery: Beyonce: Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοια φωτογράφιση εγκυμοσύνης

[gallery-716233]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.