CELEBRITIES

H Charlize Theron πήρε 23 κιλά για το νέο της ρόλο


The Jennettes

20 Απριλίου 2018

20180306-zaf-ny1-381.jpg

Μιλώντας στο Entertainment Tonight, η Theron αποκάλυψε: "Πήρα σχεδόν 23 κιλά για αυτή τη ταινία. Ήθελα απλά να νιώσω ό,τι ένιωθε αυτή η γυναίκα και πιστεύω πως ήταν ένας τρόπος για να καταφέρω να νιώσω πιο κοντά της και να μπω στον τρόπο σκέψης της." Αλλά για να πάρει βάρος και να το διατηρήσει κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, η Theron έπρεπε να αλλάξει εντελώς τις διατροφικές της συνήθειες. Και ενώ το να αλλάξει τη διατροφή της ήταν διασκεδαστικό στην αρχή, το ότι έτρωγε τόση πολλή ζάχαρη είχε μεγάλο αντίκτυπο στο σώμα της.

H Theron είπε στο ET: "Οι πρώτες τρεις εβδομάδες ήταν διασκεδαστικές επειδή είναι σαν να είσαι παιδί σε ζαχαροπλαστείο. Οπότε ήταν διασκεδαστικό να τρώω πρωινό στο In-N-Out και να πίνω δύο milkshakes. Και μετά από τρεις βδομάδες, δεν είναι και τόσο διασκεδαστικό πια. Δηλαδή, ξαφνικά δεν θες να φας όλη αυτή τη ποσότητα και μετά γίνεται απλά δουλειά. Θυμάμαι πως έπρεπε να βάζω ξυπνητήρι στη μέση της νύχτας έτσι ώστε να διατηρήσω [το βάρος]. Ξυπνούσα κυριολεκτικά στις δύο το πρωί και θα είχα δίπλα μου ένα μπολ macaroni and cheese. Ξυπνούσα και απλά το έτρωγα... Απλά θα το έβαζα με το ζόρι στο στόμα μου. Είναι δύσκολο να διατηρήσεις αυτό το βάρος."

Οπότε, ενώ η ελευθερία του να τρως οτιδήποτε θελήσεις μπορεί να ακούγεται ιδιαίτερα διασκεδαστική, για τη Theron έφερε μερικές εξαιρετικά δύσκολες παρενέργειες. Η ηθοποιός αποκάλυψε, "Με χτύπησε δυνατά η κατάθλιψη. Ναι, για πρώτη φορά στη ζωή μου έτρωγα τόσες πολλές επεξεργασμένες τροφές και έπινα πολύ ζάχαρη. Δεν ήμουν ιδιαίτερα διασκεδαστικό άτομο σε αυτή τη ταινία."

Η Theron μίλησε επίσης για το πόσο διαφορετικό ήταν να προσπαθεί να χάσει το βάρος που πήρε για την ταινία Tully, σε σύγκριση με το βάρος που είχε πάρει για τον ρόλο της στο Monster: "Ξέρετε, το σώμα σου στα 27 είναι λίγο διαφορετικό απ' ότι είναι στα 43, και ο γιατρός μου ήθελε να βεβαιωθεί πως το γνωρίζω αυτό. Τύπου, είσαι 42, ηρέμησε, δεν πεθαίνεις, όλα καλά."

 

Gallery: Δείτε ακόμη την πιο sexy εμφάνιση της Charlize Theron στο κόκκινο χαλί μέχρι σήμερα

[gallery-717227]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.