CELEBRITIES

Ποιος είναι ο James Middleton; Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον μικρότερο αδερφό της Kate Middleton


The Jennettes

27 Απριλίου 2018

20160627-zaa-ap2-095.jpg

Ήταν πολύ προστατευτικός με την Kate όταν έβγαινε με τον William

Όταν πήγαινε σχολείο και τα νέα για τη σχέση της Kate και του William άρχισαν να κυκλοφορούν, o James θα έκανε τα πάντα για να μειώσει το κουτσομπολιό για τη μεγάλη του αδερφή. "Ξυπνούσα πρώτος το πρωί για να τρέξω στις εφημερίδες και να σκίσω οτιδήποτε έγραφε για την αδερφή μου, έτσι ώστε να μην μπορούσε να τις δει κανείς και να μην υπάρχουν συζητήσεις για εκείνους," είχε πει στη Daily Mail.

Ήξερε πως οι σπουδές δεν ήταν γι' αυτόν

O νεότερος Middleton παράτησε το University of Edinburgh μετά από μόνο έναν χρόνο, αφού δεν ήταν ποτέ ακαδημαϊκός τύπος. Ο James, που είναι δυσλεξικός, έχει μιλήσει για τις δυσκολίες του. "Τα πήγαινα καλά με τους αριθμούς αλλά μου έπαιρνε πολύ χρόνο να καταλάβω πράγματα όπως σύνταξη," είχε πει. Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε από το να ξεκινήσει τη δική του εταιρεία. "Το όνειρό μου, που μου ήρθε όσο πετούσα από το Εδιμβούργο μετά από ένα Σαββατοκύριακο στο σπίτι, ήταν να χτίσω μία αυτοκρατορία με γλυκά".

Οι εταιρείες του επικεντρώνονται στα γλυκά

Ο James ξεκίνησε το Cake Kit Company που ειδικευόταν σε ζαχαροπλαστικά kits to 2007 και έκλεισε το 2015. "Πιστεύω πως η ζαχαροπλαστική είναι μία δελεαστική δραστηριότητα για τα παιδιά," είπε ο James για την αγάπη του για τη ζαχαροπλαστική. 

"Έχω εξαιρετικές αναμνήσεις από την παιδική μου ηλικία που η μητέρα μου έφτιαχνε γλυκά και ήμουν πάντα πρόθυμος να πάρω μέρος, ειδικά αν αυτό σήμαινε πως θα μπορούσα να ζωγραφίσω τη κουζίνα με σιρόπι!" 

Πλέον είναι ιδιοκτήτης μίας καινοτόμας εταιρείας με marshmallows ονόματι Boomf, που τυπώνει custom σχέδια (συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών) σε marshmallows.

Η πιο γνωστή του σχέση ήταν με την παρουσιάστρια Donna Air

O James και η Donna έβγαιναν για τέσσερα χρόνια, από το 2013 μέχρι το 2017, πριν χωρίσουν εντελώς. "Σκεφτόμαστε για το προς τα πού κινούμαστε," είπε στη Daily Mail το 2016, όχι πολύ πριν τον χωρισμό.

Η Donna, 38, ήταν παντρεμένη και έχει μία 13χρονη κόρη, την Freya, η οποία τα πήγαινε πολύ καλά με τον James, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα. "Αγαπώ πολύ την Donna και η Freya είναι κομμάτι της," συμπλήρωσε ο James στην ίδια συνέντευξη. "Τις αγαπώ και τις δύο το ίδιο".

Είναι πολύ καλός θείος

"Θέλω απλά να είμαι όσο καλύτερος θείος γίνεται, "είχε πει στο Good Morning America το Νοέμβριο του 2014, λίγους μήνες πριν γεννηθεί η πριγκίπισσα Charlotte. "Όπως και κάθε άλλος θείος, θέλω να είμαι ο cool θείος. Ο διασκεδαστικός. Αυτό θα προσπαθώ να είμαι πάντα."

Μόνο δύο μέρες πριν γεννηθεί το τρίτο παιδί της Kate και του Will, ο James και η μητέρα του, Carole Middleton, επισκεύθηκαν το μωρό στο παλάτι του Kensington.

 

Gallery: Η Kate Middleton στην πρώτη της εμφάνιση με το τρίτο της παιδί ήταν ίδια η Diana

[gallery-718408]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.