CELEBRITIES

H Miranda Kerr γέννησε αγοράκι


10 Μαΐου 2018

20151213-zaf-f84-010.jpg

Η είδηση για την εγκυμοσύνη της Miranda έγινε γνωστή τον Νοέμβριο. Ο εκπρόσωπός της, ανακοίνωσε τότε ότι «Η Μiranda, o Evan και ο Flynn ανυπομονούν να καλοσωρίσουν το νέο μέλος της οικογένειάς τους». Δύο μήνες αργότερα, η 35χρονη πόζαρε με το σύντροφό της δείχοντας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα στο πάρτι μετά τις Χρυσές Σφαίρες.

Στην πρόσφατη εμφάνισή της στην εκπομπή του immy Kimmel, η Kerr μίλησε για την ανυπομονησία του μεγαλύτερου γιου της, Flynn, τον οποίο απέκτησε από το γάμο της με τον Orlando Bloom, να αποκτήσει αδελφάκι.

«Ήμουν ελάχιστο καιρό με τον Evan και άρχισε να ρωτάει πότε θα κάνουμε παιδί. Του εξηγήσαμε ότι πρώτα θα πρέπει να παντρευτούμε, οπότε την επομένη του γάμου μας έτρεξε στο δωμάτιο λέγοντας ‘Μαμά, είναι εκεί το μωρό;». αποκάλυψε.

Η Miranda και ο ιδρυτής του Snapchat παντρεύτηκαν τον περασμένο Μάιο σε μία μικρή τελετή με μόλις 45 καλεσμένους. Ήθελαν από την αρχή να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, καθώς τα πήγαιναν πολύ καλά και υπήρχε ισορροπία μεταξύ τους.

Το μόνο που μπορούμε να πούμε, είναι συγχαρητήρια!

Gallery: Δείτε επίσης την πρώτη εμφάνιση της Miranda Kerr μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

[gallery-717965]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.