CELEBRITIES

H πρώην σύζυγος του Harvey Weinstein σπάει τη σιωπή της μετά το σκάνδαλο


Αφροδίτη Σακκά

11 Μαΐου 2018

abaca-584000-140-3.jpg

Σε μία σύντομη επανάληψη: Από τον Οκτώβριο, πάνω από 50 γυναίκες κατηγόρησαν τον Weinstein δημόσια -οι κατηγορίες περιλαμβάνουν σεξουαλική παρενόχληση, κακοποίηση και απειλές, για τις τρεις τελευταίες δεκαετίες. Ως προς απάντηση στο New Yorker o εκπρόσωπος του Weinstein σημείωσε, "οποιεσδήποτε κατηγορίες σχετικά με μη-συναινετική σεξουαλική πράξη αμφισβητούνται κατηγορηματικά από τον κ. Weinstein,". Λίγο αφού οι κατηγορίες είδαν το φως της δημοσιότητας, η Chapman ανακοίνωσε πως χωρίζει με τον Weinstein και τον Ιανουάριο συμφώνησαν σε έναν διακανονισμό διαζυγίου, σύμφωνα με το People. 

Σε μία νέα συνέντευξη με τη Vogue, η Chapman αποκάλυψε πώς είναι η ζωή της μετά το σκάνδαλο, από το γεγονός ότι ξεκίνησε ψυχολογική θεραπεία μέχρι το ότι έγινε φίλη με τη Huma Abedin, της οποίας ο πρώην σύζυγος είναι ο δυσφημισμένος πολιτικός Anthony Weiner. Παρακάτω μερικά από τα πιο σημαντικά σημεία της συνέντευξής της:

Η Chapman επιμένει πως δεν είχε ιδέα για τη συμπεριφορά του Weinstein. Δήλωσε πως είχε έναν ευτυχισμένο γάμο και πως ο παραγωγός ήταν ένας πολύ καλός πατέρας. "Υπήρχε ένα κομμάτι μου που ήταν εξαιρετικά αφελές -ξεκάθαρα, αφελές. Είχα στιγμές θυμού, στιγμές σύγχυσης, στιγμές δυσπιστίας!", είπε. "Δεν ξέρω. Μακάρι να είχα τις απαντήσεις. Αλλά δεν τις έχω". 

Συνεχίζει λέγοντας πως δεν έχει εμφανιστεί δημόσια για πέντε μήνες. "Ήμουν τόσο ταπεινωμένη και τσακισμένη... που... δεν πίστευα πως θα ήταν σεβαστό να βγω έξω," είπε. "Σκεφτόμουν, ποια είμαι να τριγυρνάω έξω με όλα αυτά που συμβαίνουν; Είναι ακόμα πολύ, πολύ φρέσκο. Ανέβαινα τις σκάλες τις προάλλες και σταμάτησα -ήταν σαν να είχε φύγει όλος ο αέρας από τους πνευμονές μου".

Λίγους μήνες πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο με τον Weinstein, η Chapman γνώρισε τη Huma Abedin, την πλέον πρώην σύζυγο του Anthony Weiner. H Abedin, που δίνει σπάνια συνεντεύξεις, μίλησε στη Vogue για το πώς ήρθαν πιο κοντά, με αφορμή τα σκάνδαλα που αφορούν τους συζύγους τους. "Απλά... συνδεθήκαμε. Με όλους τους τρόπους," είπε η Abedin. "Αυτό το συγκεκριμένο club, ειρωνικά, δεν είναι τόσο μικρό: οι γυναίκες που έπρεπε να το υπομείνουν με τόσο δημόσιο τρόπο, γυναίκες όπως εγώ και η Georgina. Ο κόσμος δεν μας λυπάται -δεν παίρνεις τέτοιους είδους εμπάθεια."

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.