CELEBRITIES

Η πρώην του πρίγκιπα Harry αποκάλυψε τη δυσκολία που αντιμετώπισε στον royal γάμο


The Jennettes

25 Μαΐου 2018

20180519-zaa-ap2-847-1.jpg

Οι Βρετανικοί γάμοι, όπως γνωρίζουμε πλέον, καλούν τις γυναίκες να φορούν καπέλα, αν η τελετή πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της μέρας. Σε ένα νέο post για το Spectator, η Bonas αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει να φορέσεις το συγκεκριμένο αξεσουάρ. "Γιατί μου φαίνεται τόσο δύσκολη η κατάσταση με τα καπέλα; Δύσκολο να τα φορέσεις, δύσκολο να τα κοιτάξεις και εξαιρετικά δύσκολο για τον καημένο που κάθεται στην πίσω σειρά," εξήγησε.

"Τις περισσότερες φορές αποφεύγω τα καπέλα. Αυτό μπορεί να προκαλέσει βλέμματα απογοήτευσης από τις παλιότερες γενιές. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο παρευρέθηκα στον βασιλικό γάμο. Η πρόσκληση έγραε ξεκάθαρα πως οι καλεσμένες πρέπει να φορούν καπέλο. Ίου." Ωστόσο, η Bonas βρήκε έναν τρόπο να ενσωματώσει το καπέλο στα στιλιστικά της πλάνα. "Διάλεξα ένα minimal κομμάτι με φτερά -και απλά ελπίζω να το πέτυχα".

 

 

Gallery: Δείτε ακόμη τα looks των διάσημων καλεσμένων στον βασιλικό γάμο

[gallery-718496]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.