CELEBRITIES

Γιατί η Paris Jackson έφυγε θυμωμένη από το show του Dior


30 Μαΐου 2018

20180507-zaf-k03-529.jpg

Η επίδειξη ξεκίνησε με ένα ροντέο, στο οποίο γυναίκες ήταν ανεβασμένες στα άλογα. Μάλλον, αυτός ήταν ο λόγος που η κόρη του Michael Jackson αποχώρησε.

«Δεν άρεσαν σε όλους τα άλογα, καθώς η Paris Jackson έφυγε έξαλλη από το show μόλις μερικά λεπτά αφού άρχισε, επειδή ανησύχησε για τα ζώα», έγραψε το Harper’s Bazaar.

Μία ακόμα πηγή πήρε θέση για το συμβάν, και το επιβεβαίωσε.

«Αποχώρησε επειδή δεν ένιωθε άνετα με τον τρόπο που χρησιμοποιούνταν τα άλογα. Της άρεσε η κολεξιόν, απλώς είναι πολύ ευαίσθητη σε τέτοια θέματα», είπε χαρακτηριστικά.

 Η ίδια, δεν είχε μιλήσει μέχρι πριν λίγο.  Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, έκανε την παρακάτω ανάρτηση:

 

 

«Για να το ξεκαθαρίσουμε, δεν ‘έφυγα έξαλλη’ από το show. Ήσυχα σηκώθηκα και βγήκα έξω, κάνοντας ό,τι καλύτερο μπορούσα για να μην δημιουργήσω σκηνή, επειδή δεν μου αρέσει να μαστιγώνουν και να χρησιμοποιούν έτσι τα ζώα. Δεν προσπαθώ να γίνω εχθρός του κόσμου της μόδας με κανέναν τρόπο, αλλά πάντα θα είμαι ο εαυτός μου», έγραψε. 

Μάλιστα, ανέβασε και στο Instagram φωτογραφία της στη βροχή, έξω από το χώρο της επίδειξης, με λεζάντα «Έφυγα νωρίς και έκανα αυτό».

 

 

Ο διάσημος οίκος, πάντως, δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο.

 

Gallery: Δείτε επίσης την εμφάνιση της Paris Jackson στα VMAs 2017

[gallery-717355]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.