CELEBRITIES

H Nicole Kidman μιλάει για την αποβολή της όσο ήταν παντρεμένη με τον Tom Cruise


1 Ιουνίου 2018

20180304-zaa-a123-164.jpg

Η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός, απάντησε σε ερωτήσεις για το γάμο αυτόν που διήρκησε από το 1990 έως το 2001, και για την επαγγελματική της ζωή, σε συνέντευξή της για το τεύχος Ιουλίου του περιοδικού Tatler.

«Ξέρω τον πόνο. Αυτός ο πόνος. Είναι τεράστιος. Και η απώλεια! Κανείς δε μιλάει για την απώλεια που ακολουθεί μία αποβολή. Είναι τεράστιος πόνος για πολλές γυναίκες. Υπάρχει τόση δυστυχία, ενώ στην απέναντι πλευρά υπάρχει τόση χαρά», είπε η Kidman. «Για να φτάσεις εκεί, όμως, έχεις υποφέρει», συνέχισε.

Η Nicole είχε αναφερθεί μία ακόμη φορά σε αυτό το θέμα, το 2007 στο Marie Claire UK.

Όσο εκείνη και ο Tom Cruise ήταν μαζί, υιοθέτησαν δύο παιδιά, τον Connor και την Isabella. Πέντε χρόνια μετά το διαζύγιό τους, παντρεύτηκε τον Keith Urban, με τον οποίο απέκτησε δύο κόρες.

Η 51 ετών σταρ, μίλησε επίσης και για την πολύ επιτυχημένη χρονιά που πέρασε.

«Ναι, τα 50 ήταν καλά, δεν περίμενα ποτέ ότι θα ήταν τόσο επιτυχημένα. Βασικά, ήταν θέμα συγκυριών. Το μόνο που άλλαξε ήταν ότι και τα δύο παιδιά μου πήγαν σχολείο, οπότε είχα την ευκαιρία να ασχοληθώ λίγο και με τον εαυτό μου επειδή, ξέρεις, όταν είναι μικρά είναι συνέχεια επάνω σου και το μόνο που φοράς είναι φόρμες», δήλωσε.

 

Gallery: H Nicole Kidman κάνει την πιο λαμπερή της εμφάνιση μέχρι σήμερα

[gallery-717935]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.