CELEBRITIES

Ο Mick Jagger στο Instagram είναι ακόμη ένας αστείος μπαμπάς


The Jennettes

1 Ιουνίου 2018

abaca-571356-020.jpg

Ο Sir Mick βρίσκεται πάντα ανάμεσα στα σχόλια στις φωτογραφίες του γιου του, γράφοντας αστειάκια όπως κάθε άλλος μπαμπάς. Σε μία φωτογραφία που ανέβασε ο Lucas από το φεστιβάλ Lollapalooza στο Sao Paolo της Βραζιλίας -όπου ο νεότερος Jagger μεγάλωσε με τη μαμά του, το μοντέλο από τη Βραζιλία, Luciana Gimenez- ο Jagger έγραψε: "Μοιάζει διασκεδαστικό. Χα!" Σε μία άλλη, ο Lucas ανέβασε μία ομαδική φωτογραφία με τους φίλους του, και ο 74χρονος πατέρας του έγραψε, "Μοιάζει διασκεδαστικό!" και δύο emojis από φυτά.

Ο Jagger μετά προσπάθησε να δείξει cool όταν ο Lucas ανέβασε μία φωτογραφία του σε ένα ροζ ηλιοβασίλεμα. "Ωραία φωτογραφία," έγραψε ο rock star.

Το καλύτερό του; "Πρόσεχε το νερό," έγραψε ο Jagger σε μία φωτογραφία του Lucas να στέκεται στην ακτή, με τα κύμματα να φτάνουν σχεδόν τους αστραγάλους του. Προστατευτικός μπαμπάς.

 

A post shared by Lucasjagger (@lucasjagger) on

Ο Lucas είναι ο έβδομος γιος του Jagger, αφού ο 74χρονος καλωσόρισε το όγδοο παιδί του τον Δεκέμβριο του 2016, με τη σύντροφό του, Melanie Hamrick, τον οποίον ονόμασαν Deveraux Octavian Basil Jagger.

Ο Jagger, που είναι και προπαππούς, έχει και δικό του προφίλ στο Instagram και είναι καταπληκτικό. Έχει περίπου 1.5 εκ. followers και περιλαμβάνει το είδος των posts που θα ανέβαζε και η δική μας οικογένεια στο Instagram. Εκτός από αυτές που περιλαμβάνουν το rock lifestyle με το συγκρότημά του, ο Jagger είναι απλά κάποιος που του αρέσει να καταγράφει τη στιγμή με μία στημένη φωτογραφία -ακόμα και τις πιο απλές: Μία φορά ανέβασε μία φωτογραφία του εαυτού του να κάθεται σε ένα δέντρο, με τη λεζάντας "Αγροτική ζωή!"

A post shared by Mick Jagger (@mickjagger) on

Gallery: Αυτή είναι η νεαρή σύντροφος του Mick Jagger

[gallery-717761]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.