CELEBRITIES

Αυτός είναι ο άντρας που αποτέλεσε έμπνευση για τον Mr. Big του Sex & The City


The Jennettes

7 Ιουνίου 2018

thumb77.jpg

Ο Galotti γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη από Ιταλούς-Εβραίους γονείς που είχαν μία κάβα ποτών. Ο πατέρας του πέθανε όταν ήταν 9 και η μοναδική το αδερφή γεννήθηκε με σύνδρομο Down και πέθανε στα τέλη των 90s. Ο Galotti τελικά μπήκε στην πολεμική αεροπορία και βρέθηκε στις Φιλιππίνες για 3.5 χρόνια.

Μετά τον στρατό, ξεκίνησε να δουλεύει στη διαφήμιση και λίγο αργότερα στις εκδόσεις. Το 1982, ο Galotti άρχισε να εργάζεται για την Conde Nast, αρχικά στο Mademoiselle, μέχρι να αναβιώσει το Vanity Fair. Μετά δούλεψε για τη Vogue και μετά για το GQ. Τελικά, απολύθηκε (δεν υπάρχει επίσημη εξήγηση) και μετακόμισε στο Vermont για μία πιο ήσυχη ζωή.

Ο Galotti απολάμβανε ιδιαίτερα τα προνόμια του να είσαι διάσημος εκδότης. "Έχεις αμάξι και σοφέρ. Έχεις το δικό σου country club. Από τη στιγμή που περνάς όλο σου τον χρόνο στις επιχειρήσεις, όλα είναι πληρωμένα," είχε πει στο New York Magazine. Ο φίλος του, Luca di Montezemolo, ο τότε πρόεδρος της Ferrari, σύμφωνα με τις φήμες, λάποτε έστειλε ένα Falcon 10 να τον παραλάβει από το Παρίσι, να τον πάει στη Bologna, όπου εκεί τον περίμενε ένα ελικόπτερο για να τον αφήσει στο Marinello, με σκοπό να κάνει test-drive στα καινούρια αυτοκίνητα.

Ο Galotti έχει παντρευτεί δύο φορές, πρώτα με την πρωταθλήτρια του σκι, Lisa Wilcox και μετά με την εκδότρια της Hearst, Donna Kalajian. Μεταξύ των γάμων του, έβγαινε με τον μοντέλο Janice Dickinson -εκείνη υποστηρίζει πως άφησε τον Sylvester Stallone για εκείνον- και την Candace Bushnell, την οποία γνώρισε σε ένα πάρτι το 1995. Οι δύο τους έβγαιναν για έναν χρόνο και η Bushnell έγραψε για την σχέση τους στη στήλη της για το New York Observer.

H Bushnell ήταν αυτή που του έδωσε το όνομα Mr. Big. "Ήταν ένας από αυτούς τους Νεοϋορκέζους με την μεγάλη προσωπικότητα -απλά τον παρατηρούσες με το που έμπαινε σε ένα δωμάτιο," είχε πει η Bushnell στο New York Magazine.

 

Gallery: Δείτε ακόμη πώς να επιτύχετε το bridal make up look της Carrie Bradshaw

[gallery-716517]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.