CELEBRITIES

Tώρα μπορείτε και εσείς να αποκτήσετε τα ρούχα που φόρεσαν ο David και η Victoria Beckham στο royal γάμο


8 Ιουνίου 2018

20180521-zaa-ap2-645.jpg

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

«Για να στηρίξουμε την απίστευτη δουλειά του We Love Manchester Emergency Fund και τις οικογένειες που υπέφεραν λόγω της τρομοκρατικής επίθεσης που έγινε στο Manchester πέρσι, η Victoria Beckham και εγώ συνεργαστήκαμε με το Omaze και θα σας δώσουμε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα ρούχα μας», έγραψε.

Ο David φόρεσε Dior Homme κοστούμι με τα αρχικά του, DB, ραμμένα στο εσωτερικό. Το συνδύασε με ανοιχτό γκρι γιλέκο, πουκάμισο από αιγυπτιακό βαμβάκι, σατέν γκρι γραβάτα και μαύρα παπούτσια.

Το πρώην spice girl επέλεξε ένα navy φόρεμα με ιδιαίτερα μανίκια από την κολεξιόν της για το καλοκαίρι του 2019. Αν και το συγκεκριμένο ντύσιμο έμοιαζε απίστευτα με εκείνο που διάλεξε για το γάμο του William και της Kate το 2011, αποκάλυψε ότι ήταν τεράστια ανακούφιση για εκείνη το ότι αυτή τη φορά δεν ήταν έγκυος.

Όταν αναφέρθηκε στη Meghan Markle, η Victoria την περιέγραψε ως «αξιολάτρευτη γυναίκα», ενώ πρόσθεσε: «Ήταν η καλύτερη μέρα. Φαίνονταν τόσο ευτυχισμένοι, και όλοι ήμασταν τόσο χαρούμενοι για εκείνους. Η Meghan φαίνεται αξιαγάπητη, και πως τον αγαπάει πραγματικά».

Gallery: Victoria Beckham: H Spice Girl που έγινε σχεδιάστρια μόδας

[gallery-718394]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.